|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2017 Saat 19:39 |
Merhaba hocam oğlum 5 yaşında 2 ay önce krese başladık bir hastalandı 2 aydır geçmeyen bir öksürük var bazen siddetleniyor kurup gibi bazen gıcık gibi bazen kusma eşlik ediyor. 3 gündür de burun akıntısı ateş öksürük şiddetli gene.
Dr geldim şimdi akciğer filmi istedi akcigerde iltihap var bronşit dedi. Idrar testi istedi sonuç bekliyoruz. Bir de benim söylemem üzerine kalbini dinleyip kalpte ufurum var dedi . Ateşimiz 39.5 civarı 2 gündür .. Antibiyotik vereceğim dedi 14 gün kullanın. Nasıl bir yol izlemeliyiz hocam 😏 daha hiç antibiyotik kullanmadık
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay be!!! Bir "oksuruk" sikayeti ile gidiyorsunuz; 1- Idrar yollarinda enfeksiyondan supheleniyor.
2- Kalp hastaligindan supheleniyor. 3- Sadece oksuruk olan bir cocukta; Bronsit teshis ediyor.....
4- Akciger filmine bakip; Bronsit teshis ediyor..... Ne diyeyim, 1- Idrar yaparken; yanma sizlama, agri yoksa, kesik kesik idrar yapmiyorsa, IYE yok demektir. Yanliz dikkat edin; Nitrit:(-) oldugu halde, 3-5 Lokosit goruldu diye IYE teshis eden tipde(!) doktorlardan olmasin.. 2- Boy ve kilosunda, gerilik yoksa, Kalp hastasi DEGIL demektir, bosuna ugrasmayin.. 3- Asim ve Bronsit'in Rontgen bulgulari yoktur. Filme bakip, Bronsit teshie edilemez. 4- Bronsit oldugunda, on planda, oksuruk DEGIL, sikintili solunum vardir. Bu tip doktorlar, ASLA Grip teshis etmezler, siz benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|