Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ve Ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKusma ve Ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma ve Ishal
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2009 Saat 11:02

Merhaba Doktor Bey,
Sorunumuz 19 aylik olan kizimla ilgili.Yilbasi gününden beri devam eden kusma ve ishali var.12 günde 4 kez doktora gittik.Kusmasi gün asiri oluyordu ama maalesef ishali günde 7-8 defa olabiliyordu.Su siralar ishali biraz azaldi.Her gittigimiz doktor ayni seyi söylüyor.Ben Almanyada yasiyorum onlarin deyimiyle magendampf grippe olmus yani mide gribi diyorlar.Verdikleri fitiller filan hic fayda etmiyor.Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.Istahida azaldi doktorlar muz,cubuk, kaynamis patates yesin diyorlar-Ama maalesef kizim su an onlari yemiyor.Bir anne olarak caresizim artik kizimi kivranirken görmek istemiyorum.Ne yapmami önerirsiniz.
Simdiden cok tesekkür ederim.
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118655
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2009 Saat 12:05
Eğer kusma ve ishal beraber oluyor ise, bu "Rotavirus" enfeksiyonudur, hiçbir ilaca cevap vermez, genellikle 1 hafta sürer. Sıvısını bol verin, diyet çocuklarda bir işe yaramaz. Kendiliğinden geçecek merak etmeyin.
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2009 Saat 12:22
Evet doktor bey dediginiz gibi hicbir ilaca cevap vermiyor ve diyetede uymuyor.Bizimki baslayali 14 gün oldu.Insallah dediginiz gibi olur ve bir an önce gecer.Tesekkür ederim
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.