Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gldnt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gldnt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ishal
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2016 Saat 22:48
kadir bey merhaba,
kızım 13 aylık 9.900 gram. sabah hafif ateşle uyandı. öğleden sonra yine ateşi vardı sonra birden 1 saat içinde 4 kere azar azar sulu kaka yaptı. baya suluydu ama hatta bazısında nerdeyse kaka bile yoktu sıvı vardı. gittik hastaneye 38.4 çıktı ateşi. calpol verdi ateşi yarım saat içinde 37 ye düştü. tekrar kaka bekledik tahlil için ama yapmadı. o yüzden maalesef kan tahlili yapıldı. viral enfeksiyon dedi. calpol yedekte çok çıkarsa diye ibrufen ve biogaia verdi. çok zorda kalmadıkça ateşi düşürmek istemiyorum dedim ama ishalle birlikte olduğu için de emin olamadım. verin yine de rahat uyur, huzursuz olur dedi. neyse henüz vermedim. zaten ateşi de çıkmadı. biogaiayı babası verdirdi :/ mamanın içine koyduk ama onun da tam içmedi zaten. şu an ateşi yok.

wbc 6.69 viral enfeksiyonda yüksek çıkar dediğinizi hatırlıyorum
ama monosit 19.90 diye bir şey çıkmış, bir de crt. 2.48
bunlar dışında her şey normal sınırlarda gözüküyor.
siz ne dersiniz, ilaçları vermeli miyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118625
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2016 Saat 08:51
SAKIN; BioGaia'yi kullanmayin. Aptal bunlar.. Ilacin ne ise yaradigini, ne zaman verilecegini bile
bilmiyorlar.
Monosit: Yuksek olmasi, "Enfeksiyoz Mononukleoz" lehinedeir, ama sikayetleri uynuyor. Bu yuzden bir sey
yapmayin. zira, E.M. olsa da,bir sey yapilmaz.
Bekleyin, bugun-yarin atesi zaten dusecek. Cok agrisi olmadikca da, atesini bile dusurmeyin.
Cok okumaniz gerek cok!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.