|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2015 Saat 17:50 |
Selamlar
67 aylık oğlum geçen okul sezonu boyunca öksürdü tavsiyelerinizle 1 kışı atlattık, önümüzdeki sezon için sıkıntısını yaşarken oğlum yazdan öksürmeye başladı. 2-3 gündür balgamlı öksürüğü var herhangi bir grip belirtisi yaşamadık ama öksürük devam ediyor öyle ki balgam yüzünden kusuyor da. Size şunu sormak istiyorum okula gitmediği, hatta neredeyse kalabalık kapalı ortamda bile bulunmadığı halde bu öksürük neden devam ediyor,dikkat etmemiz gereken bir husus var mı?(2sene böyle geçecek derken önemli bi şeyleri atlamaktan korkuyorum) Saygılarımla |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi zayif virusler bu sekilde hafif ama uzun sureli hastalik yaparlar. Bu konuyu cok anlattim, sebeplerini ogrenmek icin, eski maillere bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|