Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ECRİNDURU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit
    Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 09:46
Merhaba Kadir Bey;

Kızım bu gün 15. aydan gün almaya başladı 2 gün once doktora gittik kilosu 9730 boyuda 78 çıktı.kilo ve boy oranı bu aydaki çoçuk için iyimi acaba...bu arada 2 gecedir burnu tıkanıyordu gecelerı zor uykuya dalıyordu yada uyanıyordu bu sebepten doktora götürdüm ve bronşit olmus dedı..antıbıotık tedavisine başladık..yanında başka ilaçlarda verdı geçmezse hava verırız dedı..çok göze çarpan bır hırıltısı yoktu..neşesi yemesi içmesinde problem yoktu ateşte olmadı nasıl bronsite döndü hiç anlamadım..iyiki erkenden doktora götürmüşüm...formları okuyorumda çoçuklar çok çabuk bronşit oluyorlar bizler nerde yanlış yapıyoruz...yana yeni nesil çocukların hepsi allerjik bunyeyemi sahip anlayamadım...

Sevgiyle Kalın....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 10:02
Boy ve kilosu normal değerlerin biraz üzerinde, iyi denebilir. Bizim doktorlar nedense nezleye "bronşit" demesini çok seviyorlar. Bu biraz da kendi "ego" larını tatmin için yapılıyor. Nezleyi tedavi etmek veya bronşiti tedavi etmek....Benim hastalarım arasında bronşit, senede 2-3 tane dir. Zannımca sizleri kandırıyorlar. Bu yapılan "Show" size.
"-..iyiki erkenden doktora götürmüşüm..." lafını söyletiyor ya, işte bütün dava bu. Tabii bir de çocuğun nezlesi geçtiğinde.. doktor " Çocuğumuzun Broşitini tedavi etti" reklamıda yapılınca,sizlerin çocukları hep bronşit olur.Hiç nezle geçiriyor diyen doktor yokmu oralarda????
Yukarı Dön
ECRİNDURU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 10:32
Kadir Bey teşekkur ederim bizi aydınlattıgınız ve açıkçası göümüzü biraz daha açtınığız için...biz anneyız çocuklarımızı korumak için elimizden geleni ardımıza koymayız işte bunu bilen kötü niyetli doktorlar bunu kullanıyorlar ama sizin sayenizde bunun muhasebesini çok daha iyi yapabiliyoruz artık...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.