|
Cilt mantarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 25 Dakika önce Saat 07:01 |
Değerli hocam günaydın. 27 Mayıs'ta cilt mantarım olduğu için yönlendirmenizle o günden beri krem kullanıyorum. İki lekem dışındakiler tamamiyle geçti. İki leke de yok denecek kadar siliklesti. Hiç böyle inatçı bir şey görmedim. Korkudan kremi bırakamıyorum. Günlük iki kere sürüyorum.
Hocam size sormak istediğim kremi bırakayım mi artık yoksa devam mı edeyim? Eğer devam edeceksem sadece banyolardan sonra mı süreyim? Yorumunuza ihtiyacım var. Teşekkür ederim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke resim gönderse idiniz.
Eğer renk açılması oldu ise, 1 ay sadece banyolardan sonra kullanın.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değerli hocam resim çektim ama leke net görünmüyor. Tekrar yapmaya çalışırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar silik ise, boşuna uğraşmayın, dediklerimi yapın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdır sayın hocam. 1 ay boyunca banyolardan sonra kremi sürüyorum o vakit. Allah bin defa razı olsun sizden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|