|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2016 Saat 14:39 |
Mrb hocam kızım 27aylik 14.5gr çarşamba ateşlendi 2gun bekledim ateşi düşmedi bogazim agriyor diye ağladı Dr goturdum augmentin verdi 3gundur kullanıyorum fakat ağzında yaralar çıktı ve damaklari indi ve kıpkırmızı yaraları için piraldyne kullanıyorum fakat dış etleri çok fena hiç birşey yiyemiyor ne yapmalıyım kolay gelsin .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sekil, yaygin agiz ici yaralari; Herpangina sonucu olurlar. Viral oldugundan, bir tedavileri yoktur. Ne yaparsaniz yapin, 1 hafta surecektir. Ilk 3 gunu kotudur, sonra giderek iyilesir.
Sikayetlerini azaltmak icin; Piraldyne kullanin.. Bol sivi gida verin. Eksi gidalari yiyemez. Antibiyotikler; yararli bakterileri de oldurecegi icin, hastalik daha agir seyr eder. Antibiyotigi hemen kesin. Bol ayran icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Haz 2016 Saat 20:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|