|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
philologist ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı philologist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 22:38 |
Sayın hocam selamlar.Anne baba olarak ikilemde kaldığımız bir konuda değerli görüşünüze başvurmak istedim.3 buçuk yaşında bir kızım var.Yaklasik 2 ay önce diş ağrılarından yakınmaya başladı. Görevimiz itibariyle Bitliste olduğunuzdan dolayi burada geçici 2 adet dolgu zar zor yapılabildi. Mevcut ağrılar devam edince Mersinde çocuk diş doktoruna götürdük 4 kanal tedavisi ve 7 adet dolgu yapılması gerektiğini ve kaygılı bir çocuk olduğu için ancak genel anesteziyle gerceklestirebilecegini söyledi. Diğer yandan gata da görev yapan bir diş hekimi yakinımız curuklerin henüz sinirlere inmedigini iyi bir fircalamayla ölü dişe cevirebilirsek iyi olacağını söyledi. Bu arada " sedasyon " yöntemiyle diş tedavisini önerdi. Bizi aldı kara bir düşünce, diş için genel anestezi (yaklasik 1 bucuk saat surecegini soyledi)almalı mi yavrumuz ya daha kötü olursa gibi sorular beynimizi kemirmekte.bu arada geç de olsa, onerdiginiz zymaflour tableti temin ettim ve kullanıyorum. İnanın değerli yorumunuza çok ihtiyacimiz var ne yapmalıyız en azından yazı mi beklesek...Şimdiden teşekkür eder saygilar sunarım.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Daha önceden aynı soruyu sormuşsunuz doktorumuzda cevaplamış linki aşağıdadır, geçmiş olsun...http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52598&KW=&PID=1086260&title=dis-tedavisinde-genel-anestezi#1086260 |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Uzmanlarımızın bölümlerine yorum yapmak, ilaç ismi vs. önermek yasaktır, anlayışınız için teşekkürler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|