Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji nedeniyle kulakta sıvı toplanması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji nedeniyle kulakta sıvı toplanması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
flzbth Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 64
Mesajın Direkt Linki Konu: alerji nedeniyle kulakta sıvı toplanması
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2010 Saat 11:24
Dr.Kadir Bey merhaba
oğlum Batuhan ı(4,5 yaşında) cmt dr.a götürdüm prevener aşısı yapılacaktı sonra dr.mayıs ayında yeni bir aşı gelecek 13 mikroba karşı onu vururuz dedi sonra kulağına baktı ağrısı varmı dedi yok dedim söylemedi sağ kulağı iyi görmüyorum dedi bende hemen kbb ye götürdüm dr.kulakta alerjiden kaynaklanan sıvı toplanması var dedi enfeksiyon değil ama yinede dikkat etmek lazım dedi actifed 2x 1 ölçek nasonex 2 kere 1 fıs birde muconex 3x1ölçek verdi 2 hafta kullan sonra işitme testi yapıcaz geçmezse tüp takılcak dedi korkma dedi ama tedirgin oldum ağrı olmadığı için çocuk söylemez dedi dr.iyiki farketmiş dedi zaten batuhan alerjisi olan bir çocuk sürekli ilça kullanıyoruz birde singulair kullanıyoruz bu nasıl birşey bir çok kişi ben ilk defa duyuyorum falan dedi 1 ay önce gerçi işitme testi yaptırmıştık sizede yazmıştım sonuçları sonra araya zatüre başlangıcı girince kalmıştı şimdi yine çıktı bu tehlikeli birşeymi ameliyat şartmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118625
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 10:37
Öyle allerji ile kulakta su toplanmaz.. Ayrıca toplansa bile böyle tedavi gerekmez, üç kuruşluk, "İliadin burun damlası" ile iş hallolur.. Şimdilerde günün modası bu "Allerjiler" ... İşin içinde birde "çıkar" ilişkileri olunca, Türkiye'de bütün çocuklar allerjik...
Yukarı Dön
flzbth Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 64
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 15:58
Dr.Kadir Bey
Bana önerebileceğiniz KBB varmı?
Teşekkürler,iyi çalışmalar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118625
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 19:43
Sekreterime Telefon açarsanız ( 0216 385 55 47) size yardımcı olacaktır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.