|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hopelf ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 03:00 |
Hocam merhaba
-Oğlum 32 aylık (92 cm 12 kilo)
- 14 aylıkken kıl kurdu teşhisi kondu
tedavi gördük ailecek. Ardından kakası en az 10 kez tahlile gitti birşey
çıkmıyor ama ağız akıntısı, burun kaşıntısı, diş gıcırdatması var. (Bu diş gıcırdatma şimdiden dişlerde
aşınma ve yamukluğa sebep olmaya başladı. Dişleri güçlendirmek için bir takviye
tavsiye eder misiniz?)
- 3 ay öksürükten dolayı ayda bir antiiyotik tedavisi, ardından orta kulak iltihabı ile yine klasik antibiyotik tedavisi gördü. İşitmesi hasta iken kötüleşiyordu. Şuan 10 günlük Kongest, 1 ay Sıngulair ve Oixx okyanus suyu ile devam ediyoruz. İltihap kalmamış su varmış 20 gündebir kontrole çağırdı doktoru. -Singulair i araştırırken alerji ilacı olduğunu öğrendim. Bir yerde de diş gıcırdatmanın alerjik olabileceğini okudum. Sizce de öyle bir bağlantısı olabilir mi? - 26 aylığa kadar günde 4-5 kez yemek yemenin” hemen ardından” kaka yapan çocuk bir kez bezini çıkarmamla kakasını tutmaya başladı. 6 aydır Duplahac ve diyet yapıyorduk pek bir sonuç alamamıştık ama Singulair e başladığımızın 2. Günü tutmayı bıraktı bilmem bir bağlantısı olabilir mi? Şuan kaka mevzuunu halletmenin sevincindeyken yazılarınızı okumaya başladım ve hastalıklarımızın birbirleriyle bağlantılı olabileceğiniz farkettim. Yani diş gıcırdatma – orta kulak iltihabı – belki de alerji(henüz 15 günümüz ilaçsız geçemediği için test de yaptıramadık ama 27 aylıkken dudak şişmesi ile hastaneye yatmışlığı var) - kilo alamama dörtgeninde nereden başlamalıyız bir yol göstermenizi rica ediyorum. Bir tarafı düzeltirken başka bir rahatsızlık çıkıyor. Değerli vaktiniz için şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konularla ilgili yazilarimi okuyun. Yoksa, butun hepsini anlatmam, gunlerimi alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|