Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş Gıcırdatma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDiş Gıcırdatma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hopelf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hopelf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş Gıcırdatma
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 02:27
Aslında size  32 aya sığdırdığımız uzun ve çeşitli hastalıklar listemizi yazmıştım ama site attığı için kısaca bir kaç sorum olacak hocam.
- 18 aylıkken bir kez kıl kurdu teşhisi konup tedavi gördü oğlum ve tabii bizler de.. Ardından yaptırdığımız testler hep temiz çıktı ama oğlumda diş gıcırdatma, ağız akıntısı ve burun kaşıntısı var deli olacağım...
( Bu arada 6 aylık kaka tutma problemimizi Duphalac ve diyetle çözemeyip Singulair isimli ilaçla çözdük. Bir bağlantı olabilir mi?)
- Singulair ı 3 aylık bir öksürükten dolayı antibiyotık tedavisi sonra konulan orta kulak itihabı teşhisinin antibiyotıklerini bitirmenin akabinde kalan sıvıyı kurutmak için verilen Kongest, Oixx okyanus suyu ile beraber verdi doktorumuz.
- Şuna gelmek istiyorum ki diş gıcırdatma ile astımın bir bağlantısı var mı gerçekten hocam? Oğlumun dişlerinde aşınma ve çarpıklık başladı bile. Diş gıcırdatma bende de var aslında. Burun deliklerimiz çok küçük nefes almakta zorlanıyoruz -en azından ben öyleyim)
Değerli vaktiniz için şimdiden teşekkür ediyorum

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118637
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 06:30
Singulair; Allerji ilaci olup, kronik Astim hastalarinda, nobet aralarini acmak icin kullanilir.
kaka ile ilgili eski mailleri okuyun.

Dis gicirdatma; genellikle, kiskanclik, huzursuzluk sonucu olan psikolojik bir durumdur.
Astim oldugundan eminmisiniz?? Zira Turkiye'de;  son 10 seneden beri her oksurene Astim teshisi
konuluyor.Astimin en buyuk ozelligi; rahat nefes alip, sikintili nefes vermenin olmasidir.
Eski mailleri okuyun. Ilk hastalandiginda, Aferin, Peditus, Asist, gibi ilaclar kullandiniz ise, bu ilaclarin
sebep oldugu bir durum var demektir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Şub 2016 Saat 06:34
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.