|
Kronik kabız çok çaresizim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafagöktuğ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 5 Saat 39 Dakika önce Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafagöktuğ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 7 Dakika önce Saat 16:35 |
Hocam merhaba oğlum 2 yaşında 10 aydır kabız ilk aylarda çok sert kanatarak yapıyordu lagman yapıldı düzeldi sonra çok sık bir şekilde kabız oldu şuruplar probiyotikler Kaysı zeytin yagğı hiç bir şey fayda etmiyor ıkınıyor tıkıyor sonra acı çekiyor aslında kaka geliyor elimi tutup yapamıyor kanları testleri temiz mama alıyor iştahsız bir çocuk ben zorla püre halinde yediriyorum diline parça gelse böğürüyor çok çaresizim çocuk cerrahına gittim magnesie calcinee şurubu iki ay kullan dedi güzel yapıyordu kesince yine aynı şekilde tekrar gittim başka bir çocuk cerrahına oda 10 gün boyunca lağman yap dedi ve duphalac şurubu verdi krem verdi çatlaktan dolayı her sabah zeytin yağ içiriyorum akşamları tekrar içiyorum ama banamısın demiyor kaka geliyor ıkınıyor içinde tutuyor sıvı alımı da az mamayı kısmaya çalışıyorum yesin diye oda fayda etmiyor d vitaminide alıyor nolur bana bi çare bulun hocam çok acı çekiyor oğlum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|