Hocam iyi çalışmalar..sizi yine rahatsız edicem
geçenlerde yazmıştım hatırlarmısınız bilmem oğlumun gözleri ile ilgili,okulda düşmüş ve gittiğimzde kanadığını görmüştük göz kapağının üzeri zedelenmişti,bi kaç günde şişlik kızarıklık ve çapak oluşmuştu.biz doktora gittik.Malesef hipermetrop başlangıcı,ve gözlerindeki kızarıklığınında polen alerjisi olduğunu söyledi,her baharda yaşayacakmış bunu.damla verdi kullandık bitti hatta.Ve gözlernde kayma nedeniyle,bahsetmiştim obilk kaslarında gevşekliğinden dlayı ameliyat olmuştu,bu doktorda bi kzdaha müdahele gerektiğini söyldi,sanırım mayıs sonu ikinci ameliyatımız olucak.
yanlız bizim eve şuan doğalgaz döşeniyor ve evin hertarafı inşaat halinde,heryer kazılıyor falan toz toprak içinde.
iki gün önce oğlum yine okuldan döndüğünde ayağının üzerine basamıyordu,çorabını çıkardım baktım tırnağı batmış baş parmağının.bişey yapmadım ertesi gün kalktı parmak kocaman olmuş ve iltihap kapmış bi sürü.okula gitmiyor bu nedenle 3 gündür.
hocam dedimya Diyarbakırda yaşıyorum diye,eşim yok şuan yanımızda,ailemden kimsede yok,başım sıkıştığında komşularım gelir onlarda lokum koy şekerli haur koy geçer dediler,bende koymadım.hasteneyede götüremedim,antibiyotikmi başlasam acaba ne dersiniz,yoksa sağlık ocağıda olsa bi yere göstersemmi?
birde bu inşşat halinde olan evimiz nedeniyle oğlumun gözleri biraz düzelmitşti yine çapaklanma ve kızarıklık başladı.okula gönderemiytorum ayağı acıyo diye,bi yerde yok gönderebiliceğim arada komşulara gidip geliyor.acaba gözlerinin tekrarlaması evdeki bu çalışmadanmıdır?
Hocam çok uzattım ama zor durumdayım,çok teşekkür ederim şimdiden cevabınız için.
Düzenleyen hilal - 06 Nis 2010 Saat 15:07