hocam merhabalar yine ben
bugün saat 1 civarı oğlumla beraber dışarı çıktık. çok sıcak olduğu için şapka taktım ayrıca bebek arabasının gölgeliğinide açtım.en fazla yarım saat dışarıda kalmışızdır.akşam saat 7 civarı tekrar dışarı çıktık oğlum arabasındaydı ve burnu kanadı..dudak üstüne kadar kan inmişti sonra kesilmiş. akşam 9 a kadar kanama olmadı..ben mutfağa gitmiştim arkamdan ağlarken tekrar burnu kanamaya başlamış babası farketti... şu ana kadar tekrar kanama olmadı..ama korkmaya başladım gece uykusunda tekrar kanarsa diye..sanırım bu gece bana uyku yok..büyüklerimiz güneş yüzündendir dedi.ama ben parmağıyla burnunu kurcalamış kanatmış olabileceğinden de şüpheleniyorum..5-6 ay kadar önce s.f damlatırken birden kalkmaya çalıştı o zaman da kanamıştı. o günden beri ara ara burnunda kan pıhtısı farkediyordum burun pisliğine kan bulaşmış olarak rastladım bir kaç kere..acaba o zaman bir hasar vermiş olabilirmiyim
hocam burun kanaması ne sıklıkla olursa tehlikelidir yoksa hemen bir dr.a götürmem gereklimiydi..burnundaki damarlara hasar vermiş olabilirmiyim??yoksa güneşten olmuş olabilirmi..
saygılar...
yine uzun yazdım kusuruma bakmayın..

Düzenleyen mell - 02 Haz 2010 Saat 00:26