Kadir Bey merhabalar, Oğlum tam 2 yaşında, bir evin bir oğlu tüm ilgi alaka onun üstünde, tek ben bakıyorum, tüm yaz 2 defa parka çıktık, arkadaşlarıyla oynadı, mutlu bir çocuk, havalar soğuduğundan beri arada Caillou ya bakıyor, artık arkadaşlarıyla dışarıda görüşemediğimizden anneler anlaştık birbirimize gelip gidiyoruz ki çocuklarımız sosyal olsun, tv bakmasınlar...düzenli yemek yer, düzenli uyurdu, 10 gündür kabus yaşıyoruz, gündüz de olsa gece de 1 saat uyuyup çığlıklarla uyanıyor, ne yaparsak yapalım 15-20 dakika sakinleşemiyor, ağlamaktan boğazı tahriş oldu, sabahlara kadar oturup oyun oynuyoruz, artık ailecek bitmiş durumdayız, acile gittik, kulak-burun boğaz mı diş mi, hiç biri değilmiş...hafif ateşi oldu, şimdi uykusuzluktan hepimiz hastayız, yemek yemiyor, arada süt içiyor, sık sık su teklif ediyorum, burnu akıyor, öksürüğü de akıntıya bağlı var,serum fizyoloji yapıyorum...bugün dr. da gördük tıbben bir durumu yok, gece terörü dedi, çocuk pskiyatrisi görsün dedi, ama ücreti çoooook pahalı, 1 kere götürüp olay bitmeyecektir de...açıkçası kara kara düşünüyorum...lütfen yardım edin, öyle çaresizim ki....çocuğum neden böyle ve ne yapmalıyım? evde kavga dövüş yok, tüm gayemiz oğlumuzu mutlu görmek...
|