|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sami_ulukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sami_ulukus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 18:46 |
Kadir Hocam ,
lütfen yardım edin bebegim 7 aylık erkek 9.700 kilosu, 73.5 cm . Hocam uzun zamandır bebeğimin ağzından sular akıyor elleri hep dişlerinde birkaç gündür fotografta olduğu gibi kulağını omuna değdirir gibi bir hareket yapıyor sonra tekrar oyununa yada her ne yapıyorsa devam ediyor kafasını normalde düz tutuyor bazen bir iki saniye bu hareketi yapıyor. . ben dişten olabilecegini düşünmüştüm yada babası boynundan öpmüştü birkaç kez gıdıklanmıştı boynunu öyle çekmişti. Hocam bu nörolojik bir sıkıntı oılabilir mi yada tik haline mi geldi ya da dişten midir ? ve ne yapabilirim hocam çok korkuyorum lütfen yardım edin. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta agiz suyu akar, normaldir. Yutma refleksi gelistiginde, duzelecek. Gerisini okuyun, cok anlattim.
Boyun hareketini devamli yapmiyorsa, onemli degildir. |
|
![]() |
|
sami_ulukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sami_ulukus
Değerli hocam 4 gündür falan devam ediyor günde 6-7 kez yapıyor bu hareketi sebebi ne olabilir hocam endişe ediyo
rum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir gosterin, bilemiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|