merhabalar nilçin hanım ,
oglum 16 aylık olacak ama su son bir haftadır asırı derecede bana düskün olmaya başladı yanında beni göremediği zaman kana kana aglamay baslıyor.calısan bir anne olmamama ragmen bu durumla karsı karsıya kalmak cok zorluyor beni oglum aslında gecenhaftaya kadar ssyal bir ocuktu annaneye teyzeye dedelere cok düskündü onlar oldugu zaman beni hic görümüyordubile 2 hafta once cok sımarıklılık yapmaya basladı yemek yeme problemimiz var kendi yemediği gibi bilerede yedirmiyor bobamız biraz akıllansın uslansın diye sofradan aldı ve yatagına bıraktı ve aglama krızlerı basladı ve benı gören kadar susmadı bu olay sonunda bobayla yanlız kalmak istemiyor artık.ve her işini aglayarak yaptırmaya basladı hatta sinirlenip elindeki ne varsa yere fırlatıyor dolap kapakarını acıp sert bir sekilde kapatıyor tam bir agresiflik göstergesi ,sürekli anne diye bacaklarıma yapısmaya basladı evde biri olsun olmasın.Disiplin etmek için erkenmi davranıyoruz yoksa baska taktikerlemi yaklasmamız gerekiyor yardımlarınızı ve onerılerınızı bekliyorum.şimdiden tesekkür ederim.