Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykusuz her gece...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuykusuz her gece...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
Mesajın Direkt Linki Konu: uykusuz her gece...
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 08:50
hocam oğlum 22 aylık.grip geçiriordu.ateşliydi.hastalığımız süresince uyku uyumadım.ama bir önce ki gece sabaha karşı ağlama krizine girdi.ne yapsam susmadı.bir yeri ağrıyordu.gaz sancısı falan değildi bu anlamadım.fitil attım geçti ağrısı uyudu.dün gece de çok ağladı.anlamıorum neden ağladığını.kulağını tutuyor ama onu tik haline getirdi zaten sürekli kulak memesini tutuyor anlamıorum ağrıyormu ağrımıyormu.ben yinede illadin kullanayımmı tedbir olsun diye.bu gecede yaparsa dra götüreyimmi.ne gibi tahliller isteyim.neresi ağrıyordur acaba teşekkür ederim
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 333
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 09:03
birde ekleyemi unuttumgece ayağımda sallarken hep bacaklarını kasıyor.ittiriyor beni.bunu hasta olmadan öncede yapıodu.ağladığı gecelerde kucağıma aldığımda bacakalrını kasıodu.neden olabilriki acaba bu.ağlamalarının sebebi bu sorun olabilirmi??
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 11:18
Kulağına vurmuş olabilir, denemek için, her iki burun deliğine, 2'şer damla "İliadin ped. damla damlatın, 10 dakika içinde rahatlarsa, günde 2x2 şer damla , 3 gün kullanın. Ondan sonra 1 hafta serum fiz kullanın.. Eski mailleride okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.