|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2015 Saat 19:59 |
İyi günler hocam, eski maillerde aradım ama bulamadım, soruldu ise kusura bakmayın.
Kızımın ağız çevresinde kırmızı sivilce desem değil ama benzer kabartılar var, tahriş olmuş gibi, bugün fark ettim, sağ bacağının arka tarafında ve sağ kolunun dirsek kısmında da var. Kızım (4 ay 10 günlük) tutttuğunu ağzına götürüyor, oral dönem normal olduğunu biliyorum, ama sanırım damağını kaşımaya çalışıyor, eline havuç, salatalık, sert biber veriyorm oynuyor. Daha çok elini kullanıyor, hatta bu aralar ayağını da götürüyor ağzına. Salya akıntısı da var. Bunlar sebep olabilir mi? Bir şey yapmam gerekir mi? Ağız çevresindekiler iki gündür arttı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizinizin yaptigi davranislarin tamami yasina uygun..
Resim gonderebilirmisiniz? |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağız Çevresi bu şekilde hocam. Teşekkür ederim.
![]() Düzenleyen antipc - 27 Tem 2015 Saat 08:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ter veya salyaya karsi olusmus olabilir.Kendiliginden gecer. Bir sey surmeyin.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam sağolun
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhaba, Kızımın ağız Çevresi kızarıklıkları geçmedi bir türlü. Yanaklarına doğru arttı. Ağızını her yere sürtüyor, babası alerji oluyor deyip duruyor. Normal olduğunu söylüyorum ama geçmediğini gördükçe alerjin diyor. Bu durum ne zaman geçer? Yardımlarınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerji degil.
Butun bitkiler, kendilerini haserelerden koruyabilmek icin, bazi "Kimyasal Toksinler" yaparlar.. Bunlarin cogunun bize zarari yoktur, bilakis bizim hucrelerimize, hafif stresler uygulayarak, daha direncli olmamizi saglarlar.. Bu kimyasal toksinlerden bazilari Aci biberdeki; "Capsicain", Turuncgillerdeki;Ascorbic asit( yani C vitamin), Sarimsak, Sogan, Feslegen, Biberiye gibi bitkilerdeki keskin koku hep bitkilerin, kendilerini haserelerden korumak icin salgiladiklari "Kimyasal Toksinlerdir".. Bazilari sadece bebeklik caginda, bazilari her zaman zararli olabilir... Zehirli mantarlar, Zehiri sarmasiklar, Hashas'in kabugundaki Afyon, Acibadem cekirdegindeki Siyanur insanlar icin tehlikeli olabiliyorlar.. Bunlarla Kanser tedavi etmeye kalkan avanaklara itibar etmeyin. Cocugunuzdaki dokuntuler sizi cok rahatsiz ediyorsa, gunde; 2x1 Ultralan pomat ince bir tabaka halinde surun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2015 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam bilgiler için. ben rahatsız değilim normal bir süreçtir diye ama Çevremdekiler moral bozuyor, Sağolun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|