Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zylamafor yerine başka ilaç vermişler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzylamafor yerine başka ilaç vermişler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lorderco Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorderco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zylamafor yerine başka ilaç vermişler
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 15:34
hocam almanyadan eltime zylamofır istemiştim ona başka ilaç verişler bunu kullanabilir miyim oğlum 13 aylık ne kadar kullanmalımıyım eczaneden kadın türkiyenin florur değerleri nasıl diye sormuş bu konuda siz ne dersiniz bu ilacı nasıl kullanmalıyım ?
Yukarı Dön
lorderco Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorderco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 15:39
Yukarı Dön
lorderco Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorderco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 15:46
hocam Almanyada eltim çocuklarına dvitli olanını kullanıyormuş devlet bedava veriyormuş ben  dvitaminsiz olanını istedim .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 20:11
Buda olur, ayni sey.. D vitaminli olanlar, Turkiye icin Pratik degil.
Yukarı Dön
lorderco Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorderco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 13:42
hocam çok teşekkür ederim süt ürünleriyle  verilirse etkisi azalır mı ? birde araştırma hastanesinde bi doktor ballı süt gelişimi durdurur demiş böyle bir şey olabilir mi ? bebekten dolayı eski sorulara bakamadım ..:(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 18:57
1- Evet, Fluor; sut ve sut urunleri ile birlikte verilmez.
2- "Balli sut" gelisimi filan azaltmaz, resmen k..ndan uydurmus. Ne arastiriyorlarsa!!! Bunca seneden beri, ise yarar bir sey bulduklari gorulmedi!! Bulduklari tek sey; "Sahtekarlik" yontemleri.. Halki nasil aldatirlar, nasil kaziklarlar onun pesindeler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.