Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelik unutkanlık yaparmıı???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelik unutkanlık yaparmıı???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 13:47
zuhal yanımda takılamıyom şimdi ona açtım bişiyler izliyoama bak sana gecenki bi olayımı hediye edemLOLLOLLOL

lavaboda bulaşıklar vardı mutfak tezgahındada zuhale karpuz kestim iki adet karpuz kabuğu..bulaşıkları yerleştireyim makinaya sonra kabukları üçe bölüp poşetleyip öyle atacaktım kız görünce çöpten almaya kalkıyoConfusedben mutfakta bişiylerle uğraşırken benim cadım hep bacaklarımdadır,bi sasğa geçer bi sola beni ittirir tezgahla aramda o geçecelk kadar mesafe verdır hepConfusedkopar sırtım ağrıdanConfusedyine böyle yorulmuş ve bitkin halde bulaşıkları yıkadım makinayı yarı açtım zuhal hemen içine dalıyo tam açamıyom tezgahdan aldım makinaya yerleşirecekken zuhal makinanın kapağını hızlıca bi kapattı benimde elimde karpuz kabuğu donmuşum öyleStern%20SmileConfusedmeğer bulaşık diye karpuz kabuğunu atacakmışım makinaya zuhal kapatmasaymışPigPig
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 14:11
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

zuhal yanımda takılamıyom şimdi ona açtım bişiyler izliyoama bak sana gecenki bi olayımı hediye edemLOLLOLLOL

lavaboda bulaşıklar vardı mutfak tezgahındada zuhale karpuz kestim iki adet karpuz kabuğu..bulaşıkları yerleştireyim makinaya sonra kabukları üçe bölüp poşetleyip öyle atacaktım kız görünce çöpten almaya kalkıyoConfusedben mutfakta bişiylerle uğraşırken benim cadım hep bacaklarımdadır,bi sasğa geçer bi sola beni ittirir tezgahla aramda o geçecelk kadar mesafe verdır hepConfusedkopar sırtım ağrıdanConfusedyine böyle yorulmuş ve bitkin halde bulaşıkları yıkadım makinayı yarı açtım zuhal hemen içine dalıyo tam açamıyom tezgahdan aldım makinaya yerleşirecekken zuhal makinanın kapağını hızlıca bi kapattı benimde elimde karpuz kabuğu donmuşum öyleStern%20SmileConfusedmeğer bulaşık diye karpuz kabuğunu atacakmışım makinaya zuhal kapatmasaymışPigPig

canım benim çaylar buzdolabına, çöpler bulaşık makinasınaLOLLOL
senin evdeki beyaz eşyalar feleğini şaşırmıştır sanırımLOLLOL
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 17:24

hayal sende varya çok acımasızsın kız hemen yapıştırıyon he

Emoş valla ben baskı altındayken çok unutkanlaşıyom bende çok anı var ama yazmiim bende valla sinirleniyom kendime sonra insan nasıl bu hale gelebilir diuye Cry
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 18:17
valla melekçim öyle işte feleğimiz şaşıyoWackoyasemine eğlence olsun diye yazdım bende oda eğleniyoLOLLOLama beyaz eşyalarıma iyi bakarım malım kıymetlidir ayıptır söylemesiEmbarrassedama zuhal aynı fikirde değil hallediyoConfused
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2008 Saat 01:40
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

hayal sende varya çok acımasızsın kız hemen yapıştırıyon he

Emoş valla ben baskı altındayken çok unutkanlaşıyom bende çok anı var ama yazmiim bende valla sinirleniyom kendime sonra insan nasıl bu hale gelebilir diuye Cry

haydaaaa acımasızda oldum durduk yerdeCryCryCry
ne dedimki kızz ben.. ben başlasam unutkanlıklarımı anlatmaya emoşunkiler hiç kalır o yüzden eğleniyom yalnız değilmişim diyeLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.