Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne yapmaliyim?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumne yapmaliyim?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berke_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Konu: ne yapmaliyim?
    Gönderim Zamanı: 28 Tem 2009 Saat 22:49
mrb hocam size nasil tesekkur etsek az sizin tavsiyelriniz sayesinde hasta olmaktan kurtulduk hocam simdi benim sorunum oglum cok hircin herseyi surekli aglayarak istiyo bu gun neredeyse sinir krizi geciriyordu sebepte altini almak istemem nasil davranacagimi sasirmis durumdayimaglamaya basladi ve kendini yerden yere atti ne yaptiysam sakinlestiremedim nerdeyse doktora gidiyordum ve de herseye sinirleniyo bu kadar sinirli olmasinin sebebi ne olabilir lutfen bana yardim edin cevabiniz icin simdiden tesekkurlerCry
Cry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 10:33
Bu kadar hırçın olmasının sebebi, vakti-zamanında tepenize çıkattığınız için. O da meydanı boş bulup, "imparatorluğunu" ilan etmiş.. Dediğini veya istediğini yapmadığınız zaman bu şekilde rezillikler yapacaktır.  Sizde onun hükumranlığına karşı ,bir darbe(!) girişiminde bulunun.. Hizaya sokmanız şart.
Yukarı Dön
berke_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 01:44
hocam hizaya sokmaya calisiyorum ama nasil davranacagimi bilemiyorum yumusak davraniyorum olmuyor kiziyorum olmuyor bende ne yapacagimi sasirdim nasil davranip hizaya sokmaliyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 11:10
Siz değil, babası yapacak. Siz iyi polisi, baba kötü polisi oynayacak..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.