|
oglum-ıkızler-kreş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
doubleanne3 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doubleanne3
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2017 Saat 01:22 |
Sağlıkla kucağına al canım az kaldı bebislerimıze kavuşmaya cinsiyeti ne seninkini? ben 3 erkek anası olucam :D çok istedim birde kızım olmasını ama nasip değilmiş...ben denedim bir iki gün yok canım istemedi ağladı gitme anne dedi diğer çocuklarda rahatsız oldu kendim bakicam seneye belki
|
|
![]() |
|
meltemturan41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meltemturan41
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah yardımcın olsun canım benim oğlumda 2013 doğumlu ve 32 haftalık hamileyim. Oğlumu geçen yıl kreşe göndermedim ama bu sene kayıt yaptırıcaz gitmek isterse tabi.. yarım gün olacak ama kendisi isterse göndericem. Bebekte olcağı için dışlanmış hissetsin istemiyorum. Şahsi fikrim zorlamamak yönünde ama ikiz bebekler ile birlikte oğlunla ilgilenebilmen çok zor.. kreşi denemekte fayda var..
|
|
![]() |
|
doubleanne3 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doubleanne3
Oyy oyy sorma canım zor işler bakalım ben napicam 3 erkekle ![]() |
|
![]() |
|
evhamlı anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evhamlı anne
yok düşünmüyorum artık..ocak ta 32 oldum.. iki taneyle bile çok zor birde üç düşünemiyorum bile
![]() ![]() ![]() Düzenleyen evhamlı anne - 12 May 2017 Saat 23:52 |
|
elvinrana ve annesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doubleanne3
Allah bagıslasın canım bende kızım olsun cok cok ısterdım sen ucuncuyu dusunuyor musun canım?kac yasındasın? ben kasımda 28 olucam ama ıkızlerden sonra ucuncuyu kaldırabılır mıyım hıc bılmıyorum
|
|
![]() |
|
evhamlı anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evhamlı anne
canım benim iki kızım var aralarında da 10 yıl var..birde oğlum olsun çok isterdim :) eğer olsa idi Ahmet yusuf, kenan, erdem isimleri düşünüyordum hep.. başka erkek ismi gelmiyor şu an aklıma..
|
|
elvinrana ve annesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doubleanne3
sagolasın canım evet aynen öyle cok zor bır karar suan oglum 29 aylık kımısı daha kucuk barı 3.5 yasına falan gelsın dıyo ama bende cok yoruluyorum erken dogum rıskım var kımısıde ver gıtsın onun ıcınde ıyı olur sıkılmaz dıyorlar ne yapacaım hıc bılmıyorum dedıgım gıbı bensız hıc durmaz kreşe alısabılecek mı suphelıyım off off ne yapacaım bılmıyorum ıkısıde erkek canım cok ıstedım bır anecık barı kız olsun dıye ama olmadı 16.haftaya kadar kızdı sonra ayrıntılı ultrasona gırdım ıkısınınde erkek oldugunu ogrendık 20.haftada üç erkekle nasıl bas ederım bılmıyorum ılk oğlum aşırı derecede hareketlı benı cok yoruyor ıkız ogullarım nasıl olur bılemem ama ıcımde kaldı kız evlat cok ıstıyorum ıkızlerım ıcın hala bır ısım bulamadım canım önerın var mı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doubleanne3
ayy canım oncelıkle gecmıs olsun ve hayırlı olsun benımkılerde acelecı gecen sancılandım hastanede falan yattık ıkısıde dogum pozısyonunu almıs nasıpse eger normal dogum yapıcam ama doktorumla 36.haftaya kadar beklesınler dıyoruz ne kadar gec o kadar ıyı ınsallah öbur yavrunada bır an once kavusursun cınsıyetlerı ne canım ıkızlerın ? ve ısımlerı ne ben hala bulamadım
senınde dedıgın gıbı her cocugun karakterıne göre degısıyor benımkı bensız hıc durmaz yapısık yasıyoruz mesela hala benımle uyuyor sabah kalktıgımda ustumde buluyorum hıc kreşe alısacakmıs gıbı gelmıyor vermesem dıyorum ben cok zorlanıcam cunku emıım bebekler gelınce kıskanacak onları kucagıma almamı ıstemeyecek tanıyorum cunku her seferınde anlatıyorum karnımı sevdırıyorum ama yok hep bır ısteksız ıstemıyorum kardes dıyor :( benım ıkızler surprız oldu canım ya senınkıler ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|