Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
srp_kmy82
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
|
Konu: 4 aylık bebeğim Gönderim Zamanı: 12 Oca 2012 Saat 19:24 |
beimkide 8 aylık dana emekliymiyr her bebek başka
|
 |
haydibebek
Katılımcı Üye
Puanlar: 495
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 17:04 |
teşekkürler teselliniz için...
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Puanlar: 2244
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 16:03 |
Canını boşuna sıkıyosun bence...
her çocuğun gelişimi farklıdır..
Benim oğlum 6 aylıktı daha oturamıyodu..ilk adımını doğum gününden sonra attı..İlk dişini hiç sorma
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |
_bilge_
Altın Üye
Puanlar: 2056
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 14:07 |
üzme kendini her bebek farklıdır
nasılsa tüm kadınlar erkekler farklıysa birbirinden çocuklarda öyleler. kıuas yapmamaya çalış bence çünkü sendeki gerginlik evladına yansıyacaktır
|
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 13:41 |
benim oglum 7 aylik döndü $imdide surunuyo 8 ay bitti ablasida ayni zamanlarda ayni $eyelr yapmi$ti ve kizimin $imdi ya$itlariyla ayni geli$imi
yani zamani geldigind eyapar , endi$eniz yersiz bu konuda
Düzenleyen MaRaL - 27 Ara 2010 Saat 13:42
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 13:01 |
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldiniz
her bebeğin gelişimi çok farklıdır hele ki dil gelişimi kesinlikle aylık dönemlerine uymayabiliyor.
bebeğiniz çok küçük dil gelişimi konusunda endişelenmeyin. kız bebek ve erkek bebek arasında bile aynı ay çocukları olması durumunda bile farklılıklar olabiliyor.
siz bol bol konuşun yavrunuzla ona her gördüğünüz şeyi anlatın bu anlatımı yaparken bazen ses tonlarınızda değişimlerde bulunun ki ilgisini çeksin
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 13:00 |
canım bence gereksiz telaşa kapılıyorsun. yukarıdaki anlatım genelleme üzerine yazılan şeyler. her bebeğin gelişim düzeyi farklıdır. bnece biraz daha takip et. eminim bi sorun çıkmayacaktır
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
haydibebek
Katılımcı Üye
Puanlar: 495
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 12:52 |
yukarda 4 aylık bebğin gelişimi hakkında bilgi vermiş,bebekler 4 aylık tek heceli sesler çıkartırmış,benim bebğim bırakın tek heceli sesi,anlamsız mırıldanıyor sadece,karnından ses çıkartıyor ağzından bile çıkartmıyor sesi,bir de hala dönmüyor,yüzüstü yatarken sırt üstü dönemiyor,ce-e gibi oyunları anlamıyor daha,gelişimi çok mu geri ben mi gereksiz kaygılanıyorum,ilk 2 ay hep öndeydi gelişimi,şimdi sanki 2 ay öncesiyle aynı,yerinde sayıyor sanki,4 aylık bebeği olanlar sizinkilerin gelişimi nasıl?
|
 |