|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Puanlar: 514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2015 Saat 22:32 |
Hocam 18 aylık oğlum iki gündür 38,5 ateş tüm dişetleri şişti ısırma yüzeyine doğru indi koyu kırmızı oldu. Burnu akıyor dilde pas ağızda koku yok Emmek ve su dışında yeme içme yok bu herpangina dediğiniz durum mudur viral grip midir yoksa dişeti iltihabı mıdır? ilaç antibiyotik vermedim. Dentinox sürdüm bişeyler yesin diye ama nafile… Ağzını açmadığından foto yollayamadım. Bekliyorum bir şeyleri atlamaktan korkuyorum ne yapabiliriz ateşli hastalıkların değerlendirilmesi tablosunu inceledim durumu oturtamadım hocam kan tahlili alalım mı teşekkürler |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pyraldin sol surun. Herpangina olabilir. Eger, oyle ise, 1 hafta surecek demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|