Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - RENKLİ ULTRASON
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuRENKLİ ULTRASON

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 18:29
renkli ultasona gittim ve plasenta gölge yapmıştı kızım çok güzel poz vermiş ama gölge olduğu için net değildi. yarın yeniden deniyecez şansımızı ama çok değişik gelmedi bana bir de 50 ytl fark alıyorlar. yarın da iyi çıkmazsa çektirmiycez artık.bir de benim internette gördüğüm gibi hareketleri de çok net değil.
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2009 Saat 15:10
bene 5.aydan sonra 4 boyutlu ultrasonografiye girdim..bi kendi doktoruma rutın kontrollerını yaptırıyordum..sonra koşa koşa diğer doktora(özel bir klınıkte)  gidiyordum..müthiş bi şey bence..benim 2 tane CDm  var...o kadar net görünüyor ki doktor ''abisinin kopyası geliyooo''dedi..ve gerçekten abisinin kopyasıydı sadece  gözleri renkliydi  ...özelde daha iyi bakıyorlar 4 boyutlu ıle..zaten her hastanede olmuyo..en önemli kullanma amacı ikili ve üçlü tarama testlerinde ölçüm alınırken hata payı cok az oluyo..
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2009 Saat 13:01
kızım yine net görünmedi. biz de çektirmedik belki başka yerde çektiririz. o hastanede çok net değildi. ben de çok istiyordum ama eşim gerek yok zaten pek bişey anlaşılmıyo dedi. neyse normal ultrason resimleriyle idare edicez artık...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.