KAdir Hocam ,
Kızım 6,5 aylık..Benim işlerim çok yoğun olduğu için doğumdan bir ay sonra işe başladım ve kızım 30 günükken bir bakıcı abla ile çalışmaya başladım ablamız eşinden ayrılmış ,sevecen,bilgili biriydi başta anlaşırken benim evimde kızıma bakacak diye anlaştık ve yaza kadar benim evimde baktı kızıma yazın biz onun evine 3 dakika mesfede olan kendi evimize taşındık yaz süresince kızım onun evinde kaldı bu süreçte eşiyle barıştılar eşi de eve geri döndü .ben birkaç kez uzun iş
seyahatlerine gittim kızıma çok güzel baktılar sağolsunlar.ancak eşi kışın bizim eve karısını yollamayacağını söyledi adam kıskanç biri.. benim evim kaloriferli...bir de üstüne çok yakın olan şimdiki evlerinden taşınmaya kara verdiler adam hem kzımı bırakmak istemediklerini söylüyor hem de eşini bizim eve yollamıyor ...çok karışık bir durum benim eşim de uzakta bir başıma mücadele ediyorum bu sorunlarla... çok uzunca anlattım kusura bakmayın sizi bu detaylarla sıkmak isteemzdim ancak bakıcımızı bırakıp başka bir bakıcıyla çalışmya başlarsak kızım da bir depresyon hali sözkonusu olur mu? kızım çok alışkın çünkü hem bakıcımıza hem de eşine ....
ve de evde mi bakılması daha doğru olur kızımın?? kızım fazla hareketli buradaki çocuk doktorumuz da bol bol gezdirin mekan değişikliği istiyor demişti kızım için...