Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bakıcı değişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBakıcı değişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
giritliyiz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: Bakıcı değişimi
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2009 Saat 22:21

KAdir Hocam ,

Kızım 6,5 aylık..Benim işlerim çok yoğun olduğu için doğumdan bir ay sonra işe başladım ve kızım 30 günükken bir bakıcı abla ile çalışmaya başladım ablamız eşinden ayrılmış ,sevecen,bilgili biriydi başta anlaşırken benim evimde kızıma bakacak diye anlaştık ve yaza kadar  benim evimde baktı kızıma yazın biz onun evine 3 dakika mesfede olan kendi evimize taşındık yaz süresince kızım onun evinde kaldı bu süreçte eşiyle barıştılar eşi de eve geri döndü .ben birkaç kez uzun iş
 seyahatlerine gittim kızıma çok güzel baktılar sağolsunlar.ancak eşi kışın bizim eve karısını yollamayacağını söyledi adam kıskanç biri.. benim evim kaloriferli...bir de üstüne çok yakın olan şimdiki evlerinden taşınmaya kara verdiler adam hem kzımı bırakmak istemediklerini söylüyor hem de eşini bizim eve yollamıyor ...çok karışık bir durum benim eşim de uzakta bir başıma mücadele ediyorum bu sorunlarla... çok uzunca anlattım kusura bakmayın sizi bu detaylarla sıkmak isteemzdim ancak bakıcımızı bırakıp başka bir bakıcıyla çalışmya başlarsak kızım da bir depresyon hali sözkonusu olur mu? kızım çok alışkın çünkü hem bakıcımıza hem de eşine ....
ve de evde mi bakılması daha doğru olur kızımın?? kızım fazla hareketli buradaki çocuk doktorumuz da bol bol gezdirin mekan değişikliği istiyor demişti kızım için...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 09:23
6.5 aylıkta ne psikolojisi olacak... Bakın size bir örnek vereyim, ben Hacettepe'de çalışırken, yatan hastalar, iyileştiklerinde, benim kucağımdan kendi öz anne-babalarına gitmek istemezlerdi.. Anne çok üzülürdü.Benim onlara söylediğim,"- hiç merak etmeyin, size çok çabuk alışacak ve bir hafta sonra kontrole geldiğinizde, bu seferde bana gelmeyecek-" derdim. Hakikaten bir hafta sonra o çocuk, annesinden bana kesinlikle gelmezdi.. Bu sebeple, siz hiç böyle şeylere kafa yormayın, bakıcının biri gider, biri gelir. çocuk her duruma uyum sağlar. Siz rahat olun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.