Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece öksürüğü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece öksürüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Konu: gece öksürüğü
    Gönderim Zamanı: 08 Haz 2010 Saat 14:53
Kadir Bey Tekrar Merhaba

32 aylık oğlum bu kış bronşit teşhisiyle hastanede yattı aradan 1 ay geçti tekrar hastane yolunu tuttuk şiddetli öksürük sebebiyle,doktor bu kadar sık olması normal değil Çapa da astım için testler yaptırın dedi ama ben pek önemsemedim,çünkü siz basit bir grip geçiriyor demiştiniz,nerdeyse 3 ay olacak öksürüğü ara ara da olsa hiç geçmedi,özellikle her gece ve her sabah uyanınca balgamlı öksürüğü var,ama gündüz hiç öksürük yok,iştahı ve keyfi de yerinde,geceleri hırıltıda oluyor bazen,ayrıca gece çok terliyor,üzerini örtmediğim halde,eşimde her balgamlı öksürüğü duyunca asist vermek istiyor ben de ağızdan alınan balgam sökücülerin işe yaramayacağını söylesemde dinletemiyorum,bu öksürüğe nasıl çözüm bulabilirim,sizcede alerjik bir durum olabilir mi?Ne yapmalıyım?

Düzenleyen bilgeakgun - 08 Haz 2010 Saat 14:55
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2010 Saat 09:51
Allerjik veya Astım olsa balgam olmaz, "Bronş spazmı" olur...Yuva'ya gidiyorsa, 2 sene çekeceksiniz, kurtuluş yok. Gitmiyorsa, insan temasını azaltın, 1-2 haftada geçer.
Yukarı Dön
merwe Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 174
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2010 Saat 17:28

hocam merhaba

benim oğlumda  her ay tekrarlayan,doktorumuzun teşhisiyle bronşit geçiriyor,tabi biz yalnız sizin grip tedavinizi dikkate alıyoruz,neticede iyileşiyoruz,oğlumun dolu dolu balgamlı bir öksürük hali oluyor yaklaşık 10 gün kadar fakat gece uykusu esnasında,özellikle yan yattığı sırada içinde kapı gıcırtısına benzer bir ses oluyor,dikkat ettim nefes alışı değilde verişi esnasında farkediliyor,sanki göğsü sıkışıyor gibi,nedir bu durum hocam?? ateşimiz hiç olmuyor.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2010 Saat 13:15
Pozisyon değiştirdiğinde ses kayboluyorsa önemli değil..Göğsünü dinlemeden yorum çok zor..Takip edin bakalım, grip tedavisi ne kadar başarılı oluyor ona göre bir tahminde bulunabilirim..
Yukarı Dön
merwe Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 174
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2010 Saat 14:21
sırtüstü yattığındada ses hafif geliyor gibi ama ben yan yattığında sırtını daha rahat dinleyebildiğimden olsa gerek daha bariz farkediyorum.
grip tedaviniz her seferinde başarılı oluyor hocam,öksürüklü süreç gittiğinde seste kayboluyor.götürdüğüm bir doktor alerjik astım teşhisi koymuştu,siz hep alerji ve astımda balgam olmaz dediğiniz için bu konuyla alakalı doktorada gitmiyorum artık.her seferinde aynı antibiyotikler,aynı asist ve benzeri ilaçlar...

hocam balgam yine azaldı ve ses kayboldu...

Düzenleyen merwe - 14 Haz 2010 Saat 15:12
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.