Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HASTANE VE DOKTOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHASTANE VE DOKTOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ELIF Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 12:14

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 8 haftalık hamileyim. Forma bugün üye oldum birbirimize inşallah her konuda faydalı bilgiler sağlarız. Benim sorum şu hala gidecek bir doktor bulamadım kendime aslında bu 2.hamileliğim ilk hamileliğimde gittiğim doktor çok suratsız ters bir kadındı yine aynı doktora gitmek istemiyorum biraz araştırdıktan sonra türkiye gazetesi hast. ayşe dumana gitmeye karar verdim fakat onunla daha doğrusu hastane ile ilgili bazı sıkıntılı yazılar okudum bu hastaneye giden var mı acaba? bana bilgi verirmisiniz? sorun şu sanırım sgk olarak gidince ultrason için ayrı para ödüyormuşsunuz böyle birşey var mı bunu merak ediyorum hastaneyi aradım ama tam sağlıklı bir cevap veremediler. bilginiz varsa benimle paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden çok teşekkürler,

Yukarı Dön
aerdem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2009 Saat 17:42
merhaba, ben de 8+5 haftalık hamileyim.metropolitan florance nightingale hastanesine gidiyorum.doktor ve hastane çok iyi.fakat doğum için ücretlerini duyunca şok geçirdim.fakat araştırınca iyi hastanelerin hepsinde ortalama aynı fiyat.özel sigortam var fakat karar veremedim.
Yukarı Dön
eftalya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 16:41
ben ilk doğumumu medipol hastanesinde yaptım.Dr.Leyla hanım  son derece memnun ayrıldık hastaneden...şimdi 2.hamileliğim ve yine aynı dra gidiyorum.sgk geçiyor ve muayene ücreti 25 milyon.yoğun bakım ünitesi var.ücretleri de bahsedilen hastanelere göre çok uygun...
Yukarı Dön
nilin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2010 Saat 20:56

Ben de şule selviye muayene olmaya gittim ve onun kadar berbat ve yüzsüz bir doktor görmedim. Gelen hastanın moralini bozuyor ve kadın doğum hakkında hiçbir bilgisi ve tecrübesi yok işini sadece para için yapanlardan hiç kimseye tavsiye etmiyorum giderseniz pişman olursunuz. Odası zaten berbat sekreteri deseniz ondan daha beter sanki muayeneye değil de işkence odasına giriyorsunuz. bir de şunu da söyleyeyim hastalarını aşağılıyor sanki devlet hastanesine gitmiş gibi oluyorsunuz.Biraz da kıt birşey anlatıyorsunuz sizi anlamıyor bile başka şeylerden bahsediyor yani insani ve doktor olarak hiçbir vasıfa sahip değil.

Yukarı Dön
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2010 Saat 23:04
arkadaşlar bebegım sımdı bır yasında. ben dogumumu turkıye hastanesınde yaptım doktorum mehtap hn. dı. soyadını hatırlamıyorum sımdı. dogum yapana kadar 3 dr. degıstırdım. ılk dr.um nevra hanımdı oda turkıye hastansınde ama ben ozel muayenehanesıne gıdıyordum. 4 aylık hamıleydım tatıldeydım agrım oldu aradım sımdı asansordeyım kusura bakma dedı telefonu yuzume kapattı. bıdaha ona gıtmedım. ıkıncı doktorum çok ıyıydı. bruksel kadın saglıgı merkezınde op. dr. husamettın uslu çok tatlı dıllı guleryuzlu test sonucunu bıle kendı arayıp haber verıyordu. bebegımın kafasında baloncuk gorduler prof. hocasıyla beraber çok ılgılendıler. ama amerıkan hastanesınde florance nıgtıngale de yapıolardı dogumu ve bızı asıyordu ayrılmak zorunda kaldık.tavsıye edecegım bır doktordur kendısı. sonra turkıye hastanesınde mehtap hanıma gıttım. ıyı bır doktor tecrubelı. kısa ve oz anlatımları ama bagkurumuz sezeryan oldugu ıcın geçmedı. ama dogumum cok rahat oldu. anne adaylarını cok ıyı anlıyorum. ben neler cektım cokta agladım doktor konusunda allah yardımcınız olsunSmile
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2010 Saat 15:14
selam arkadaşlar;
bende ilk hamileliğimde 3 farklı doktor ve hastaneye gitmiştim en sonunda bakırköy sadi konukta doğum yapmıştım (sezaryen olmuştu). bir problem olmadan yavrumu kucağıma aldım.

şimdi ikinci hamileliğimde medicalpark bahçelievler'e nevin hanıma gidiyorum yola onunla başladık ve onunla bitiricez inşallah doktorumdan oldukça memnunum.
bizim ssk + özel var ama sadece ssk lılara 25tl muyene ücreti varmış.
bu tarafta oturan arkadaşlara tavsiye ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.