|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2017 Saat 04:01 |
İyi geceler Kadir bey dilerim iyisinizdir.7 yaşına girecek olan kızım bi haftadır hasta.Önce iki gün grip oldu ardından ateş karın ağrısı kusma oldu.Şimdide kulak ağrısı çekiyoruz.Ağrı kesici verdim burnuna illadin damlattim geçmedi. Sonunda zeytinyağı damlattım bakalım nolcak😢 geçmezse sabah dr gideriz.Benim merak ettiğim grip mi geçiriyor? Saygilar.
Düzenleyen selege - 02 Oca 2017 Saat 04:02 |
|
![]() |
|
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey bugün aile hekimine götürdük kulakları iltihap olmuş diye zimaks 100 mg yazdı bitene kadar kullanilacakmis ne yapayım içsin mi ? Teşekkür.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri bugunden baslayip, geriye dogru okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey ben sizi 6 yıldır takip ediyorum.Hastalıklar üst üste gelince ne yapacağımı bilemedim.Antibiyotik konusunda çaresiz kaldım kullanmalıyim diye teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta Kulak iltihaplari DAIMA, Griplerin arkasindan olur. Adi Kulak iltihabi diye, iltihap oldugunu sanan doktorlar ulkesinde, caresiz kalmaniz normal.. Sadece: Iliadin DAMLA kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|