Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çatı muayenesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçatı muayenesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 13:37

canım doğum yapmana yakın 36. haftada muayene oluyo ama normal sezeryan olayı orda net belli olmuyo. benim hep normal dedi doğum olcağı gece acil sezeryana aldılar herşey normal giderken... bazı insanda çatı normal olsada açılma olmuyo ben gibi mesela... herşeyi hayra bırak....

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 13:48
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

canım doğum yapmana yakın 36. haftada muayene oluyo ama normal sezeryan olayı orda net belli olmuyo. benim hep normal dedi doğum olcağı gece acil sezeryana aldılar herşey normal giderken... bazı insanda çatı normal olsada açılma olmuyo ben gibi mesela... herşeyi hayra bırak....

Sibelcim çok haklısın, benim durumumu da seninle aynı, herşeyim normaldi, canım doktorum normal doğum istediğim için bemi 42. haftaya kadar bekledi, suyum yeterliydi ama çoğu doktor risk almak istemediği için sezaryan yapıyor hemen. sonra gece suyum geldi, hiç açılma olmadı ve sezaryan oldum. çok şükür ben de bebeğim de sağlıklı. çatım iyiydi ama açılmadı.herşeyin hayırlısı...
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 14:06
Orjinalini yazan: kumrugumus kumrugumus Yazdı:

Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

Sibelcim çok haklısın, benim durumumu da seninle aynı, herşeyim normaldi, canım doktorum normal doğum istediğim için bemi 42. haftaya kadar bekledi, suyum yeterliydi ama çoğu doktor risk almak istemediği için sezaryan yapıyor hemen. sonra gece suyum geldi, hiç açılma olmadı ve sezaryan oldum. çok şükür ben de bebeğim de sağlıklı. çatım iyiydi ama açılmadı.herşeyin hayırlısı...
bende de aynı durum oldu bunu bayaa bi büyük problem haline getirmiştim ama hepsi geçti bitti çok şükür.
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 20:34
aynen bende 41+2de doğum yaptım oda zorla açılma 1 cm di suni sancıyla 4 saatte 1 cm daha oldu ama gene tık yok ve sonuç kalp rtim bozukluğu ile acil sezeryanConfused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.