Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2008 Saat 22:39 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2008 Saat 22:40 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 00:51 |
cok güzel bor yaziydi.KAdir beyin eline saglik cok aciklayici yazmis.Bende anne sütü diyenlerdenim.Kizim 2 aylik oldugunda cevremde bazi insanlar basladi ne anne sütü veriyorsun mama versene diye ama onlarin dediklerine kulak asmadim.Kizim simdi 10 aylik ve hala emziriyorum allaha sükür. Haluk bey yaziyi bizimle paylastiginiz icin sizede cok tesekkür ediyorum.Güzel yazilarinizin devamini diliyorum
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
bıdık
Katılımcı Üye
Puanlar: 585
|
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 15:11 |
Kadir Bey'in yazısını bende okudum çok güzel,ayrıca anlatımı çok hoşuma gidiyor.Tv programına da katıldığında izlemiştim çok esprili anlatıyor herşeyi,teşekkürler..
|
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 13:26 |
oğlum yeni doğduğunda bu yazıyı her okuyuşumda bebeğimi aldım tekrar tekrar emzirdim. Bana sütün yetmiyo yok sütün acı yok şu bu mama ver diyen aileme inat bu yazıyı yüksek sesle okuyarak tekrar emzirmeye devam ettim. 1 ay geçti bebeğim kilo alımı normalin hemen hemen 2 katı olduğunu gören aileme iyi bir kapak oldu
teşekkürler kadir hocam teşekkürler haluk bey 
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
Siddartha
Yönetici
Söylesem tesiri yok...
Puanlar: 2478
|
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 20:51 |
küçük kanaryam Yazdı:
oğlum yeni doğduğunda bu yazıyı her okuyuşumda bebeğimi aldım tekrar tekrar emzirdim. Bana sütün yetmiyo yok sütün acı yok şu bu mama ver diyen aileme inat bu yazıyı yüksek sesle okuyarak tekrar emzirmeye devam ettim. 1 ay geçti bebeğim kilo alımı normalin hemen hemen 2 katı olduğunu gören aileme iyi bir kapak oldu
teşekkürler kadir hocam teşekkürler haluk bey  |
İşte bu gibi zamanlarda, "iyi ki bu işin içindeyim" diyor insan... Sağolun sizler de...
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 21:53 |
bende oğlum 16 aylık olmasına ve versen ne olur yaramaz diyenlere inat emziriyorum kuzumu
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 22:26 |
emzirmeye son ana kadar devam
bende 19 ay emzirdim kuzumu
yazı için çok teşekkür ederiz Haluk Bey.
|
 |