Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok korkak oldu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok korkak oldu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
erınç Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: çok korkak oldu
    Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2009 Saat 22:52
merhaba kadir bey oglum 16 aylık bundan 1 ay oncesıne kadar en azından 5 dakka da olsa bır oyuncakla oynarken bırakıp mutfaga falan gıdebılıyordum ama şimdı ben mutfaga gıdıyorum  o pesımden sankı bırısı arkasından korkutup kovalıyormuş gıbı kosuyor  hemde aglayarak bu huyundan nasıl vazgecırebılırım                                     bırde hala emzırıyorum sut ıcmıyor gecelerıde 4 yada  5 kez kalkıyor bıberonda almıyor derın uykuda bıle kandırıp veremıyorum acaba acmı kalıyorda okadar cok uyanıyor bı gece meme vermesem mecbur kalıp bıberonu alırmı aglamasınadayanabılırsem tabı sızce bu ıyı bır fıkırmı sıze sormadan yapmak ıstemedımConfused
olusum benım (NURGÜL)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118649
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 09:20
Ara ara böyle korkmalar olabiliyor. Odadan çıkacaksanız, en azından sizin sesinizi duysun. Sizin sesinizi duymak bile onu yatıştırabilir. Biberon veya meme, .... hangisi sizin rahatınıza geliyorsa, olabilir. Genellikle, susadıkları için uyanırlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.