Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece uyanmaları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece uyanmaları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: gece uyanmaları
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2012 Saat 12:25
merhaba kadir bey.
benim 3 yaşında bir oğlum ve 1 yaşında bir kızım var.
oğlum son bir haftadır hemen her gece(dün gece çok uzun sürdü)kalkıp gözleri kapalı bir şekilde ağlıyor.bazen sayıklıyor.hiçbirşey sormadan sarılıp sakinleştirmeye çalşıyorum daha çok ağlıyor.
ne oldu neden ağlıyorsun diye soruyorum hiç cevap vermiyor ağlıyor.bir ara susuyor ama ağlamak için hemen sebep buluyor.mesela su istiyor getiriyorum az istiyorum diyor.az veriyorum,hayır bu kadar değil diyor.daha önce de olmuştu 3 gün atarax vermiştiniz ve gündüzü yaşıyor demiştiniz.bir de son zamanlarda hiçbirşeyden memnu değil.kendi haline bıraktım. o da olmadı.hep hırçın.yuvada da boyleymiş bu sıralar.oğlum sizin takibinizdydi ne dediyseniz yaptık ama tıkandık.bana bir yol gösterin lütfen.
NOT:bu arada biz hala bir doktor bulamadık.....
sevgiler.....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2012 Saat 19:02
Aksamlari gene birkac gun atarax kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2012 Saat 19:23

kadir bey

peki ona karşı nasıl davranalım..çok takıntılı bir çocuk.yuvada da evde de hersey mavi renk olsun istiyor.gece uyanıyor mavi bardakta su içeceğim diyor.yemek mavi kaşıkla olacak illa.mavi tabak,mavi çatal vs...bu sadece bir tanesi.yemeğin içine ekmek doğradığım zaman niye doğradın doğramadığım zaman ekmekli istiyorum diyor..yoksa bizi parmağında mı oynatıyor.hiç taviz vermeyelim dedik bu sefer ağlamaktan ya uyuyakalıyor ya da uzun süre ağlayıp sustum diyor ama bizimle konuşmuyor.ne yapalım şaşırdık..şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 554
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2012 Saat 08:35
oğuz kaan merhaba sanki benim oğlumu anlattınız ama biz aştık.benim oğlumda yoğurtlu çorbaya ekmek doğrarım ekmeksiz istiyodum diye içmedi döktüm yeniden ekmeksiz koydum içti.ama 2 gün önce kendi aynı çorbaya ekmek doğradıda içti.maksat sabrımızı deniyorlar.geceleride oğlum kalkardı mızır mızır ne istediği belli değil su istiyo getiriyorum inekli barlakla diyo.garip şeyler söylüyordu filan bende baktım sanki bunları bilinçli değilde uykulu gibi söylüyor şöyle yaptım iyice uyandırdım kalk dedim neden mızırdanıyosun oğlum biyerinmi ağrıyo filan konuştum her defasında mızırdandığında uyandırdım dağıttım uykusunu sonunda kesti bunları mantıklı cevap verene kadar uyandırıyordum.sonra geri yatıyodu.bikaç günde kesti  bu uyanıp mızırdanmaları.belki işe yarar diye anlattım sizede sevgiler..
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2012 Saat 19:09
Biraz soya cekimde olabiliyor. Bazilari boyle. Idare edeceksiniz, veya "ceynrose" gibi onu zora kosacaksiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.