|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 40 Dakika önce Saat 11:41 |
Hocam kizim11 yasinda,dun bogazim aciyor diye uyandi burnu da dolu.Burnu akmiyor ama hapsurunca cenesine kadar yemyesil kati kivamda yapis yapis cikiyor.Gribin sonunda boyle oldugunu biliyorum ama kizimin gribi boyle basladi.Bu akinti genzine de doluyor,yogun oksuruk ve mide bulantisi yapiyor.Doktora gotursem yesil akinti bakteriyeldir deyip anyibiyotik verecekler.Ben bu akintiyi sicak buhar ve seruk fizyolojik ile inceltmeye calisiyorum ama nafile.Baska yapabilecegim bisey var mi hocam?5.sinifa yeni basladi, devamsizlik konusunda da hocalar cok kati.Ates yok halsizlik var
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Doktora gotursem yesil akinti bakteriyeldir deyip anyibiyotik verecekler."
Aynen öyle! Yaptıklarınız doğru, devam edin. "yeşil renk", iltihap ile olmaz! O yeşil rengi yapan, Grip sonunda oluşan hücre yıkımı sonucu açığa çıkan Hemoglobin'in, once "Biliverdin'e'e" (yeşil rengi yapar) dönmesi, sonra da sarı renk olan "Bilirubin'e" dönmesi ile oluşur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 31 Dakika önce Saat 19:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|