|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 13:06 |
Doktor bey. Bugün 8 aylık kızım 9500 gr 73 cm. kızamık yaptrmamak için imza attım saglık ocagında. Parmak ucundan kana da baktılar 9,8 cıktı. Ben hic bır ılac kullanmadım davıt3 harıc. Et ve köfte yemeyı ek gıdayı sevıyor anne sutu de alıyor. Minumum 6.0 dersınız siz. Bu beslenmeyle daha fazla olması gerekmez mı o zaman
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parmak ucundan bakilana cok itimad etmeyin... HELE; Saglik Ocaklarinin, hic bir seyine itimad etmeyin. Eger, cocugunuz sizinde gozunuze, soluk gorunuyorsa, ozel bir Laboratuvarda, Bir "Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam hıc solukluk yok. Gayet beyaz pembe yanaklı:). Eger bı hastaneye yolumuz duserse tahlıl yaptırayım. Ozellıkle gıttıgımız doktor yok cunku. Tesekkur ederım
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|