|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gülün adı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gülün adı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 18:38 |
sayın hocam 26 aylık oğlum geçen yıl bronşiolit olmuştu ve 2 ay sürmüştü hastalığı çoğu doktor allerjik yapılı olabileceğini söyledi ben size yazdım ve içim rahat etti...geçen yıl şubat ayından beri sorun yaşamıyoduk taki geçen haftaya kadar geçen hafta nezle oldu iki gün sonra üç gün süren öksürük krizleri yaşadık röntgen temiz olmasına rağmen doktor bronş öksrüğü dedi ve beni gene altüst etti:(((nolur doktor bey bana şidddetli öksürüğün normal bir durum olduğunu söyleyinn,,oğlum neden nefes almadan öksürüyor olabilir
|
|
![]() |
|
gülün adı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gülün adı
![]() ![]() ![]() ![]() |
öksürüğün tam tarifini yapıyım hocam ilk iki gün nezle üçüncü gün hafif öksürük 4.gün sabah uyanıp gece uyuyana kadar dakikada iki öksürük hiç ara vermeden 5.gün balgamlı saatte bir yorulunca öksürük krizi şeklinde şimdide boğazda balgam öksürük yapıyo ara ara...doktorumuz öksürüğün şeklinden bronşiolit dedi:((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra... Astim, Bronsit ve Bronsiolit; oksuruk sekilleri ile degil, nefes alip-verme ozellileri ile ayird edilirler. Ilk sayfadaki Oksuruklerin tasnifi semasini inceleyin. Oksuruk oldugunda; sadece benim anlattiklarimi uygulayin, sakin baska ilac/antibiyotik kullanmayin. Bu hastaliklarda, on planda olan; oksuruk degil, solunum sekilleridir. Ilk zamanlarinda hic oksuruk olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|