|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2016 Saat 18:42 |
Merhaba hocam, kızımız 29 aylık bir hafta 10 gün kadar önce gripti. Bende geçen perşembe günü grip başladı. 1 gün yüksek ateş ve baş ağrısı 2 gün mide bulantısı kusma ishal sürdü 4 gündür de şiddetli boğaz ağrısı hala devam ediyor bademciklerim sanki davul gibi daha önce hiç böyle bir grip olmamıştım. tantum verde sprey kullanabilir miyim? Emzirmeye devam ediyorum. Şayet bu gribi kızım geçirirse aynı spreyi ona da kullanılabilir miyim? Ayrıca bu arada eşim de benzeri belirtilerle grip oldu. O da daha önce hiç böyle bir grip yaşamamış hep ayakta geçiren adam cumartesi gün boyunca yattı. Bu ne gribi hocam. Ayrıca 3 ümüz de aşılıyız. Çok teşekkürler hocam saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, hepsi Grip. Grip asilari, sadece; Influenza griplerini onlar. Tantum Verde Sprey kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|