|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sev35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2016 Saat 19:48 |
Hocam 61 aylık yeğenime İki üç aylıktan itibaren geniz akıntısı bogaz enfeksiyonu nedeniyle çeşitli antibiotikler ve ilaclar verildi her yıl en az dört beş defa tekrarlayan öksürüklü rahatsızlık geçiriyordu. Ama ökrüsük derken normal bir öksürükten bahsetmiyorum. Ağzı sonuna kadar açık dilide biraz dışarda değişik bir ses çıkararak öksürüyor. Videosunu çektim size göndermek isterim ama buraya yükleyemiyorum. geniz etini aldırınca hafifler dendi aldırdık aynı zamanda kulakta enfeksiyon var tüp takılacak dendi taktırdık ama hala enfeksiyon bitmedi kulakların birindeki tüp kendiliğinden düştü diğeri hala duruyor en son alerji doktoruna götürdük bir tane çocuklar için fısfıs bir tane de mide rahatlatıcı lansor gaviskon falan verdi ama durum hala aynı. geçen hafta ağır bir grıbı ilaçsız atlatmış ama öksürük geçmemiş yine devam hastaneye götürünce hemen acilde buhar veriyorlar daha önce illiadin ve dekort vermiş annesi yazılarınızdan görüp onunda bir etkisi yok diyor artık. Ciddi bir rahatsızlık olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isportadaki butun kaziklari yemissiniz.. Okuyanlara da ders olsun, sakin KBB'nin ameliyat kaziklarini yemeyin, hicbir ise yaramaz. Butun hadise, asiri derecede, gereksiz, ilaclar ve Antibiyotikler kullandiginiz icin bozulan; dogal denge.. Keske o 2-3 aylik iken hic ilac/antibiyotik kullanmasa idiler. Once bu konu ile bilgileri bir okuyun, okutturun. Bilhassa; Pulmicort, Flixotide, Nasonex, Nasocort gibi spreyleri uzun sure kullananlarin duzelmesi asiri uzun sure ister. Bir muddet, SADECE: Limonlu bak, Serum fiz ve ColdMix kullansinlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2016 Saat 06:24 |
|
![]() |
|
omerbaris2011 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omerbaris2011
Hocam konuyla ilgili olduğu için buraya yazmak istedim. geçen hafta gitttiğim KBB doktoru (ankaranın en iyi doktorlarından güya)(burundaki kemik eğriliği ve et büyümesi için gitmiştim.) geniz akıntınız var dedi. ve nasonex sprey verdi. benim tuhafıma gitti almadım tabi. (sordum ısrarla ne için verdiniz dedim geniz akıntısı için dedi.)geniz akıntısına nasonex sprey iyi gelirmi? ne amaçla verdi ki?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nasonex, kortizondur.. Sikayetinizin ustunu orter ama hicbir seyi tedavi etmez.. Siz hicbir sey hissetmediginiz icin, hastalik siz hic farkina varmadan ilerler, isin icinden cikilmaz hale gelir, o zaman...: Buyurun Ameliyata denir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|