Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş,döküntü gibi..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş,döküntü gibi..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynebin annesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2012 Saat 15:19
ab kullanmaktan çekiniyorum..henüz bişi kullanmadım
kan tahlili yaptıramadım,,içimde kaldı.ama çok zor..yinede yaptırın derseniz olur
sabahtan beri ateşi yok..
nefesi hala öyle,belki daha iyi olabilir.
brycanyl de vermiş?
biraz daha iyi şu anda iştahı,çok bol su içiyor,ateşi olmadığından daha gözü açık,oyun oynamaya filan başladı.teşekkür ederiz efendim:)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118655
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2012 Saat 17:14
Ateşi olmadığına göre, bu kadar solunum sıkıntısı; bronşlardaki spazmdan. Solunum sıkıntısı devam ediyor ise, sadece  Bricanyl kullanın. 2x1 ölçek , rahatlama oldukca dozu azaltın.
Yukarı Dön
zeynebin annesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2012 Saat 02:05
pazar günü su çiçeği ile ilgili herşeyi okumustum sizin cvplardan.alakasız çıktı durumumuz.şimdi astımla ilgili.
karmakarışık oldu kafam hocam,zeyneb astım mı şimdi,bronşlarda spazm neden olur.18 aylıkken ab kullanmıştı kızım,sonra sizi tanıdım..o ilaçların hiçbirini kullanmak zorunda kalmadı çok şükür.ama şimdi?
2 gün süren ateşi salı sabahı itibariyle bitti,bricanyl verdim 1 ölçek.şu anda dk.35 solunumu.şimdi uyurken burnunu tıkadım(açık burnu normalde)ağızdan çok zor nefes alıyor verişi de öyle gibi.burnunu bıraktığımda derin bi nefes çekiyor.
2 gündürde ağzını iyice kapatıyor arada,niye öyle yapıyorsun dediğimizde daha iyi nefes almak için diyordu:(
bricanyle ne kadar  devam edeyim,,birde soğuk-sıcak buhar iyi gelir mi?
öksürüğü balgamlı bugün,sökene dek öksürüyor.b.limon veriyorum..
hocam okuduklarımdan bişi çıkartamıyorum artık,bana izah etseniz etraflıca?
keşke siz görebilseydiniz zeynebi,adam gibi dr bulamamaktan daraldım artık:(
istanbuldayız gerçi ama gezici dr olsanız amerikadan filan ışınlansanız böyle.bizim çocuklar size kadir amca dese..gece gece hayaller işte:)
hayırlı mulu sağlıklı günler geçirin inşaallah. 

Düzenleyen zeynebin annesi - 25 Tem 2012 Saat 12:24
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118655
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2012 Saat 13:00
Bricanyl'i rahatladığında; azaltarak kesin. Her "bronş spazmı" Astım değildir. Sabırlı olun, Astım veya, bu gibi bronş spasmlarında, nefes almak rahat, nefes vermek sıkıntılıdır. En iyi çözüm, Bricanyl dir. Şu anda İstanbul dayım. ok acil bir şey olursa, görüşebiliriz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.