hocam merhaba
kızım cumartesı gunu basım agrıyo dedı ve bır baktım atesı var aksamdı uyudu normalde hıc ates dusurucu vermeyen ben 39.5 gecınce verdım pazartesı hala gecmeyınce dr gıttık dr muayene ettı bogaz kulak temız ıdrar sıkayetı yok bısey vermıcem ates dusurucunuzle devam edın dedı ıkı gundaha bekleyelım devam ederse gelın kanına bakalım dedı
ama dun karnı cok agrıyordu kızım kakasını tutar bıraz bende gıserın fıtıl attım ve zorla yaptı once katı sonrası cıvık zaten karnı gurul guruldu.dun ve bugunde ıshal oldu bısey yemıyor sadece su ıcıyor arada agzına corba sut ayran bısıler sokarsak yıyor zorla yemedıgı ıcı kaka cok az yapıyor ama hala karnı agrıyor ve ıshal
hatta bugun poposunu sılerken bı baktım kan hemen dr a gerı gıttık allahtan popoda catlak gordu yoksa napardık bılmem dr yıne bısı vermedı takıp edın sıvı seyler tuketsın dedı yemeklerını ye dedı kızıma o kadar ılac vermedı..atesı hala 40 acıkıyor ates dusurucu dolven verıyoruz terlıyor sonra tekrar bıkac saat ıdare edıyor ates basa sarıyor.bu atesın bu kadar yuksek ve uzun surelı olması canımı sıkıyor hocam :(
ılac vermeyen dr bulduguma sevıneyım mı sımdı dogrumu davranıyoruz kızımın durumu ıcın bı akıl verın hocam...
Hocam hala kakasindan daha dogrusu poposunu silerken kalan kakada kan var oldukca goruncek miktarda kaka sari yesil gibi sumuksu aklima kotu seyler getireyimmi?geceden beri henuz atesi cikmadi bakalim nezamana kadar.kaka testi yapyirsak kandan dolayi enfeksiyon var derler tek kan testiyle kotu bisi olup olmadigi anlasilirmi.tekrar gidelimmi dr a bekleyelummi???
not: ates dusurucuyu 40 a yaklasmadan vermıyorum beklıyorum
Düzenleyen m.kübra - 25 Tem 2012 Saat 11:53