Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ates - ıshal ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumates - ıshal ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119
Mesajın Direkt Linki Konu: ates - ıshal ?
    Gönderim Zamanı: 24 Tem 2012 Saat 23:39
hocam merhaba

kızım cumartesı gunu basım agrıyo dedı ve bır baktım atesı  var aksamdı uyudu normalde hıc ates dusurucu vermeyen ben 39.5 gecınce verdım pazartesı hala gecmeyınce dr gıttık dr muayene ettı bogaz kulak temız ıdrar sıkayetı yok bısey vermıcem ates dusurucunuzle devam edın dedı ıkı gundaha bekleyelım devam ederse gelın kanına bakalım dedı

ama dun karnı cok agrıyordu kızım kakasını tutar bıraz bende gıserın fıtıl attım ve zorla yaptı once katı sonrası cıvık zaten karnı gurul guruldu.dun ve bugunde ıshal oldu bısey yemıyor sadece su ıcıyor arada agzına corba sut ayran bısıler sokarsak yıyor zorla yemedıgı ıcı kaka cok az yapıyor ama hala karnı agrıyor ve ıshal

hatta bugun poposunu sılerken bı baktım kan hemen dr a gerı gıttık allahtan popoda catlak gordu yoksa napardık bılmem dr yıne bısı vermedı takıp edın sıvı seyler tuketsın dedı yemeklerını ye dedı kızıma o kadar ılac vermedı..atesı hala 40 acıkıyor ates dusurucu dolven verıyoruz terlıyor sonra tekrar bıkac saat ıdare edıyor ates basa sarıyor.bu atesın bu kadar yuksek ve uzun surelı olması canımı sıkıyor hocam :(

ılac vermeyen dr bulduguma sevıneyım mı sımdı dogrumu davranıyoruz kızımın durumu ıcın bı akıl verın hocam...

Hocam hala kakasindan daha dogrusu poposunu silerken kalan kakada kan var oldukca goruncek miktarda kaka sari yesil gibi sumuksu aklima kotu seyler getireyimmi?geceden beri henuz atesi cikmadi bakalim nezamana kadar.kaka testi yapyirsak kandan dolayi enfeksiyon var derler tek kan testiyle kotu bisi olup olmadigi anlasilirmi.tekrar gidelimmi dr a bekleyelummi???

not: ates dusurucuyu 40 a yaklasmadan vermıyorum beklıyorum

Düzenleyen m.kübra - 25 Tem 2012 Saat 11:53

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2012 Saat 13:04
Doktorunuzun yaptığı, DOĞRU. İlaç kullanmayın. Yediği-içtiği bir gıda ile mikrop kapmış. İlk başta kusma olsa idi, ishal bu kadar ağır seyretmezdi. Şimdi mikrobun tamamı barsaklara geçtiği için, ishaliniz biraz uzun ve ağır seyredecek. Ama merak etmeyin, kusma olmadığı için bu ishal bir su kaybına sebep olamaz. Boşuna tahlillerle uğraşmayı zira, sonuçları ne olursa olsun, " imam bildiğini okuyacak".
Yukarı Dön
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 119
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2012 Saat 13:50
Hocam cok sagolun inanilmaz rahatladim
Atesle ilgili yorum yapmamissiniz yani atesi olmasida normal mi 5.gecemız olcak atesle ve yıne cıkıyor.
Kandanda korkmayalim mı her seferınde kan goruyorum bı catlak bu kadar kan yaparmı ya mınıcık popoda??endıselenıyorum kakası sumuklu ve kanlı boyle dıyınce dırek kotu bırsey cagrıstırıyor.tabı tuvaletın ıcıne gıdenı gormuyorum ama sılerken gelen kısımda yıne sumuklu kaka ve kan oluyor pecetede.tekrar yorum beklıyorum hocam lutfennnn 
Cookk tesekkurler

Düzenleyen m.kübra - 25 Tem 2012 Saat 20:04

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2012 Saat 11:09

Ateş ile ilgili o kadar çok yorum(!) yaptımki, artık herkez biliyor diye, bahsetmemişim. Aynı konuları tekrar tekrar işlemek benim çok vaktimi alıyor ve cevap bekleyenlere haksızlık oluyor. Saat 10:00 oldu ben hal soruları bitiremedim. Ne ateşin, nede kakada gördüğünüz kanın bir önemi yoktur. Ayrıca poposunda "çatlak" filan yok, uyduruyorlar. O gördüğünüz kan, mikropların barsakta yaptığı tahriş sonucu oluyor. İshal geçice, arkadan oda geçecek. Ateş ile ilgili "Ateş ve tedavisi" makalemi ve Alt forum yazılarını muhakkaka okuyun.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.