|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 11:28 |
Kadir hocam merhaba;
14 aylık oğlum Hgb düşük olduğundan(8.3)Ferro Sanol kullanıyoruz surubu kullanmaya başladığımızdan beri oğlumun dişleri karardı. Zymaflour'da kullanıyoruz ayrıca bu karartılar surubu kestikten sonra geçer mi, ya da bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?Çok çirkin duruyor dişleri.Birde hocam doktor ilk 5 gün 10cc, sonrasında 5cc ver demişti ben yine 10cc devam edeyimmi. Birde ayrı bir konu ama kulak temizletmeyi uygun buluyormusunuz? Dün doktora gittim kulaklarım çok kaşınıyordu kulak kiri var onları temizletin dedi, daha önce de temizletmiştim.Aşırı derecede kaşıntı var kaşırken kulağıma zarar vereceğim diye korkuyorum. Düzenleyen ömer mirza - 15 Ara 2014 Saat 15:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 14 aylik icin, HGB alt siniri: 10.5g/dL dir. Baska bir yerde tekrar baktirin
2- Karbonat ile dislerini ( gunde 1 defa)fircalayin, 3- 5ml.den fazla vermeyin. 4- Kulak kiri, Bazi bunyelerde sik gorulur.. Yikatmazsaniz, kulak yolunuz tamamiyle kir ile dolar. Siz ellemeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|