|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aycaaydin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycaaydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2016 Saat 18:14 |
Hocam merhaba, oğlum 13 Ekim 2011 doğumlu, 103 cm 18 kilo, geçtiğimiz haziran kreşe başladı ve bu kışımız kâbus gibi geçti, sürekli hasta oldu, önce ki yazılarınızdan bu durumun normal olduğunu ilk bir senenin bu şekilde geçeceğini okumuştum. Sorum şu şekilde, yaklaşık 1.5 ay önce oğlum ateşli bir grip geçirdi, 3 gün süren ateşten sonra kuru, gıcıklı bir öksürük kaldı, kriz şeklinde geliyor bazen 15-20 dakika sürebiliyor. Bu kriz şeklindeki sürekli öksürükleri, ya uyurken ya da çok koşup efor sarf ettiği zamanlarda oluyor. Bir de burnunu çektiğinde öksürüyor yani burnunu çekiyor genzindeki akıntı onu rahatsız ediyor ve öksürüyor. Doktoru grip virüsünün boğazına yerleştiğini vücudun bu mikropları atmak için balgam ürettiğini bu balgamında onu öksürttüğünü, bu öksürük halinin 3 ay sürebileceğini ve ciğerlerinin temiz olduğunu söyledi. flixotide inhaler kullanmamızı bir hafta sonunda geçmezse kontrole götürmemiz gerektiğini söyledi. Bu hafta kontrole götürmem gerekiyordu ancak izinli olduğu için götüremedim. Ancak öksürük geçmedi, kriz gibi gelen uzun süreli öksürükler kısaldı sadece. Ateşi yok, burun akıntısı yok, sanıyorum koyu bir geniz akıntısı var. Hocam bu durumda yapabileceğimiz şey nedir? Kesilmeyen öksürük yaşam kalitesini düşürüyor, uyuyamıyor, koşamıyor ya da öksürürken kusuyor. Bu kuru ve gıcıklı öksürüğün çaresini nasıl bulabiliriz? Alerjik olma ihtimali var mı? ( not: çocukken alerjik astımım varmış) cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum sevgi ve saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; O oksuruklu safhada: Aferin, Peditus, Asist, Her turlu Allerji ilaci, Sudafed, Actifed, Ventolin, Flixotide, Nasocort, Nasonex, Pulmicort gibi ilaclari kullandi iseniz, daha cok cekeceksiniz demektir. Eski mailleri okuyun.. Bilhassa cok siklikla uygulanan; "Sahtekariligin: 3 safhasini" iyi ogrenin... ASTIM, ASLA IYILESMEZ... Hayat boyu surer. Iyilesenlerin TAMAMI, sahtekar doktorlarin kurbanlaridir. Gecmis olsun!!!!!!
Yapilacaklar: 1- Uyanik oldugu zamanlarda; 4 saatte bir, 10'ar damla Serum fiz ile burun temizligi yapin. 2- Aksamlari basucuna; 2 damla ColdMix damlatin. 3- Her oksurdugunde, "limonlu bal" verin. 4- Aksamlari yastigini yukseltin. 5- SAKIN bunlardan baska hicbir ilaci kullanmayin, kullaniyorsaniz, hemen kesin. 6- Balgam koyulastiginda, sicak su buhari uygulayin.. En muhimi, bu konularin teferruatini mutlaka okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2016 Saat 19:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|