|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ege12 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam,
Oğlum 2 gün öce yine sadece bir gün süren bir ateş geçirdi.Tabi hiç müdahale etmedim ancak 2 aydır düzelemediği için kan değerlerine bakılsın istedim,ve sonuçları aşağıdaki gibi, Rica etsem değerlendirebilirmisiniz Bizim doktorumuz Sadece demiri düşük onu destekleyebiliriz dedi. GLUKOZ AÇLIK 90,4 TOTAL KOLESTROL 127,7 AST 33,8 ALT 14,7 CRP 18 H KALSIYUM 9,5 DEMİR 21,9 L TDBK 313 25-OH VITAMIN D-TOTAL 33,35 VITAMIN B12 819,9 ERITROSİT 4,40 HEMOGLABİN 10,6 L HEMATOKRİT 33 L MCH 24 L MCV 75,1 MCHC 32,1 RDW 13 LOKOSİT 12,4 PARÇALI 9,2 H PARÇALI % 73,6 H LENFOSİT 1,8 LENFOSİT 14,9 L MONOSİT 1,4 H MONOSİT % 11,5 H TROMBOSİT 410 PCT 0,307 MPV 7,5 PDW 14,6 İdrar renk : sarı koku : özel berrrak tortu : yok dansite :1025 ph:5 protein-glukoz-keton-bilirubin : Negatif ÜROBİLİNOJEN : Normal Kan:Negatif lokosit esteraz : Negatif nitrit : Negatif lokosit:nadir Hocam sizce öenmli dikkat etmemiz gereken bir durum var mı? Çok Teşekkür ediyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basit bir Grip geciriyor, hicbir sey gerekemez.
Anemisi yok.. HGB yasina gore uyumlu.. Sahtekar laboratuvarlar, cocuk kan degerleri yanina; ERISKIN, "referans degerlerini" yazdiklarindan, butun cocuklarda sanki anemi varmis gibi bir durum oluyor. Bu sahtekarlara sakin kanmayin. |
|
![]() |
|
ege12 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum hocam,artık sanırım bu yıl yani ilk kreş yılımız boyle gececek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|