|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2016 Saat 12:01 |
hocam merhabalar..size iki sorum olacaktı..daha önce yazmıştım aslında..
1-kızım tam 3,5 yaşında..15 kilo ve 102 cm.. 3-4 gündür grip geçiriyor..sesi değişti..burun akıntısı durdu ama konuşurken burnunda ya da boğazında bir doluluk olduğunu duyuyorum..ilk gece boğaz ağrısı vardı sanırım..p...x fitil verdim..ertesi gün boğazına telefonun ışığıyla baktım beyaz beyaz iltihap vardı.. dr gittik bugün...o da baktı boğaz beyaz dedi.... antibiyotik verdi..prefıx 250 mg/5 ml 100 ml oral susp için toz verdi...2*1 2-çocuğunuz gece ağzı açık mı yatıyor dedi.. evet dedim..geniz eti var o zaman dedi...bir dahaki sefere gelin muayene edeyim daha net bir şey söylerim dedi... endeskopi vs dedi..yaptırmak istemediğim için bir dahaki sefere dedi...Hocam biz 3 kız kardeşiz..3 ümüzde çocukken hep ağzımız açık büyümüşüz..hatta fotoların bazılarına bakıyorum..uyurken fotolarımız da var..ağzımız açık...hocam...doktora agumentin verebilir misiniz dedim..direnci var dedi..nerden biliyorsunuz , bu çocuk 3,5 yaşında ve bir kaşık bile antibiyotik ağzına almadı dedim..olsun, toplumun direnci var..hem de %70 dedi... 1-hocam boğazındaki beyazlıklardan dolayı antibiyotik kullanalım mı..sanırım ağrısı da var 4 gündür boğazdan dolayı..ama hiç ateşi olmadı.. 2-geniz eti için muayene ettirmeli miyim? ve ağzı açık uyuması bir hastalık belirtisi mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 yasinda "Geniz eti" ameliyati yapilamaz... Geniz eti ameliyati yapilacak diye alirlar, hic bir problemi olmadigi halde, Kulaklarina tup takarlar ve 6 ay sonrasina ameliyat gunu verirler. Istersen bir dene, boyunun olcusunu alsinlar!!
ATES yaninda; agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi olmazsa, Antibiyotik gerekmez.. Ne direnci!! Augmentin artik en ucuz antibiyotik, ondan yazmiyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|