|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2016 Saat 14:54 |
7 yaşında 22 kg 123 cm boyunda bir kızım var.Şuan 2.sınıfa devam ediyor.
Kreşe başladıktan sonra 2 yıl üstüste yoğun olarak hastalandı.3 kez antibiyotik kullandığı dönemler oldu ama geniz akıntısı ve öksürüğü azalmadı.Bir süre pulmicort verdik.Bir sürede singulair kullandı. Ama ne yapılırsa yapılsın o burun tıkanıklığı hiç geçmedi.Bende ilaç felan vermeyi bıraktım.Akciğerinde olan bir sorun değil çok şükür.Ama sürekli burnu tıkalı,geceleri ağzı açık ağız kokusu ve horlaması var. Bu durumun çözümü iliadin kullanmak mıdır?İliadin kullanacaksak 3 gün n kullan birgün ara ver diyordunuz.Kaç kez üst üste kullanılabilir. Evdeki iliadin 0,025 mg yeterli midir? Birde kızım ara ara kalbimde ağrı oluyor diyerek sol göğsünü işaret ediyor.Bunun dışında hemen yorulma vb şikayetleri yok.B Okuduğum bilgilerde eğer düzgün nefes alamıyorsa çocuk kalp yorulur diye birşey okudum.Bu ağrılar buna bağlı olarak gerçekleşiyor olabilir mi? Cevaplarınız için teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yastaki cocuklarin tamami bu sekilde hasta olurlar. Bu yastaki,Koy cocuklarinin resimlerini bir gozunuzun onune getirin, tamami sumukludur. Bu yastaki;Sehir cocuklari da ayni sekilde sumukludur.
Aradaki fark, sehirdekinin annesi devamli cocugunun burnunu temizler. 5cm boy, 500gram agirlik fazlasi var. Kalp hastasi olsa, gelisme geriligi olurdu.. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben köy çocuğuydum çok iyi hatırlıyorum o zamanlar kağıt peçetede yok mendil yetmezdi kol ve eteklerimizle silerdik.
Şimdiki şehir çocuklarında tek tük oğlum gibi sizinle büyüyenler hariç malesef akıntıları yok dayıyorlar ilaçları kurutuyorlar akıntıyı malesef. Eşim o yüzden ikna olmuyor " hiçbir çocukta akıntı yok bizim oğlumuzda var" diye kızıyor. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin o aptallari.. Onlar ne yaptiklarinin farkinda bile degiller.
Sonucta; sizin cocuk, koylu cocuklari gibi hastaliklara karsi direncli ve tas gibi bir genc olacak, hayati boyunca rahat edecek.. |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bizdeki sıkıntı bu zaten çocuğun burnu akmıyor sürekli tıkalı buna bağlı olarakta ağzı açık uyuyor ve horlaması oluyor.
Ben bu tıkanıklığa nasıl çözüm bulacağım diyorum.İlaç olarak bişey kullanmıyorum.Sadece gece yatarken serum fizyolojik sıkıyorum ama yetmiyor.Gece gidip dinliyorum ağzı açık ve horluyor yine. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip nedeni ile, burunda odem oldugunda ayni sumuk onden degil, geriden bogaza akar ve yutulur(zararli degildir)...
Iliadin pediatrik DAMLA deneyin, |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|