merhaba kadir bey benim 2küçük oğlum var biri 5yaşında ve kreşe gidiyor yaklaşık 5gündür geçmeyen bi öksürüğümüz var dolu dolu öksürüyor sizden öğrendiğim gibi bal-limon veriyorum ya da bal zencefil ama gelişme gösteremedik bi türlü 3gün önce ateşlendik ve aile hekimine gittik o da asist verdi bir de bricanly kullan dedi ama ben asistin zararlı olduğunu bildiğimden ikisinide hiç kullanmadım ateş olunca kendi doktorumuzu aradım o da daha önceden yazmış olduğu laricid adlı antibiyotiği kullanmamızı önerdi 3gündür onu kullanıyoruz yine hiçbir gelişme yok keyifi yerinde ateş yok ama öksürük kesilmiyoo...
2gün öncede kardeşine bulaştı sanırım yeni 1yaşına girdik ve burunlar akıyor sarı sarı öksürük hele çok ağır dolu dolu balgamlı öksürüyor uyku uyuyamıyor öksürükten yavrum dayanamıyorum onların bu halini görmeye onada balı biraz sulandırıp limonla içiriyorum odasında buhar makinesi çalışıyor..ateş için calpol verdim ama dün gece 39,5 olunca paranox fitil attım doktoruna ulaşamıyorum şu anda ve ctsi olduğundan nöbetçi doktorlarada güvenmiyorum özellikle doktor konusunda çok şanssız bi ilçede yaşadığımızdan ve bir çok aksilik yaşadığımızdan hiç güvenim yok zaten doktorumuzda çanakkalede daha önceden verdiği macrol 125 vardı açılmadık onu verdim şimdi yardımcı olursanız çok minnettar kalırım hocam ne olur acil cevap...