|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2015 Saat 22:17 |
Kadir bey merhaba,3 yasında 16,7 kg bir kızım var,iştahı yerinde fakat sebze hiç yemedi bugüne kadar,meyve yiyor,yaprak dolmasını da sebze sayarsak yediği tek sebze,beslenmesi genellikle pilav makarna,tarhana ya da mercimek çorbası ağırlıklı,babaannesi bakıyor sebzeli yemek yemediği için hep onun yediği şeyleri yapıp veriyor,kıZımın yaklaşıl 6 aydır dudak içinde beyaz beyaz aft gibi pamukçuk gibi yaralar çıkıyor,acımadığını söylüyor fakat görüntüsü endişe verici,eczaneden kenacort aldim gördükçe sürüyorum geçiyor fakat çok sık tekrarlıyor,acaba sebze yemediği için vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir mi?ne yapmamı önerirsiniz ?vücudunda vitamin mineral yeterliliğini hangi testi yaptırarak görebilirim?bu arada doğduğundan beri bir kez antibiyotik kullandı o da iki yıl önce,antibiyotik yüzünden olamaz yani,kronik bi hastalığı da yok,sizin tavsiyelerinizle büyüttüm bugüne kadar,tesekkür ederim şimdiden,sevgilerle,
Düzenleyen bilgeakgun - 01 Nis 2015 Saat 22:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agiz icinde gordukleriniz, dudak iclerinin dislere surtunmesi ile olan "deri dokulmeleridir". Bir hastalik degillerdir, bir tedavide gerekmez. Kenacort'u bu is icin kullanmayin. Eger, agiz icini disleri ile isiriyorsa, oda sebep olur, bunada bir tedavi gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|