Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - havale kreş 2,5 yaş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhavale kreş 2,5 yaş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysesinemk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2012 Saat 01:38
Hocam ilginiz ve aydınlatıcı bilgileriniz için çok çok teşekkür ederim.
yalnız sorularım bitmiyor daha önce de grip vs geçirdiğinde öksürük oluyordu fakat nefes alamama ilk defa oluyor bunun nedeni nedir tekrarlamaması için neler yapmalıyız?
istanbul şartları el verdiğince yeşil alanlarda gezdirmeye çalışıyorum Toprak'ı alerjik bir durumsa yeşilliklerden uzak mı tutmalıyım?
(komşumuz terasımızda yünlerini havalandırmak istemişti Toprak da bunları oyun alanı yaptı nefes darlığının sebebi bu olabilr mi?)
uykudan uyandıracak kadar şiddetli öksürük için yapılması gereken farklı bişey var mıdır yoksa ılık sıvı alımını desteklemek(pekmezli su, ıhlamur, limonlu çay..) yeterli midir? cold miks bu durumda da işe yarar mı yoksa öksürük olduğu için koymamalı mıyım?
bir de Toprak da uzun süredir ağız kokusu var dişlerindeki lekeler sebebiyle diş hekimine götürdüm çürük olmadığnı söyledi bağırsak paraziti testlerini yaptırdım onlar da negatif çıktı (çok düzenli olmasa da arada diş fırçalama alıştırması yapıyoruz ağız kokusu yapacak şeyler çok tüketmiyor,sabah ya da öğle uykusundan kalktığında daha yoğun, yetersiz ağız hijyeninden oluşabileceğini kendini bilmeye başladığı sırlaar geçeceğini düşünerek üstüne gitmiyorum) bu konu üstüne gidilmesi gereken, başka bir alanda da araştırılması gereken  bir durum mudur
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler tekrar tekrar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2012 Saat 10:24
Bu mevsimde hangi bitkinin poleni kaldıki, allerji yapsın!! Onlar ilkbaharda olan işler. Öksürük için; yastığına 2 damla ColdMix damlatın. Ağız kokusu bir şeyler yediğinde geçiyorsa, dert etmeyin.
Yukarı Dön
aysesinemk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2012 Saat 11:50
Hocam ilginize ve tavrınıza çok çok teşekkür ederim,sağlıkla kalın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.