Hocam ilginiz ve aydınlatıcı bilgileriniz için çok çok teşekkür ederim.
yalnız sorularım bitmiyor daha önce de grip vs geçirdiğinde öksürük oluyordu fakat nefes alamama ilk defa oluyor bunun nedeni nedir tekrarlamaması için neler yapmalıyız?
istanbul şartları el verdiğince yeşil alanlarda gezdirmeye çalışıyorum Toprak'ı alerjik bir durumsa yeşilliklerden uzak mı tutmalıyım?
(komşumuz terasımızda yünlerini havalandırmak istemişti Toprak da bunları oyun alanı yaptı nefes darlığının sebebi bu olabilr mi?)
uykudan uyandıracak kadar şiddetli öksürük için yapılması gereken farklı bişey var mıdır yoksa ılık sıvı alımını desteklemek(pekmezli su, ıhlamur, limonlu çay..) yeterli midir? cold miks bu durumda da işe yarar mı yoksa öksürük olduğu için koymamalı mıyım?
bir de Toprak da uzun süredir ağız kokusu var dişlerindeki lekeler sebebiyle diş hekimine götürdüm çürük olmadığnı söyledi bağırsak paraziti testlerini yaptırdım onlar da negatif çıktı (çok düzenli olmasa da arada diş fırçalama alıştırması yapıyoruz ağız kokusu yapacak şeyler çok tüketmiyor,sabah ya da öğle uykusundan kalktığında daha yoğun, yetersiz ağız hijyeninden oluşabileceğini kendini bilmeye başladığı sırlaar geçeceğini düşünerek üstüne gitmiyorum) bu konu üstüne gidilmesi gereken, başka bir alanda da araştırılması gereken bir durum mudur
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler tekrar tekrar