|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 12:34 |
Hocam etrafimda bu ara 3-5 yas arasi cocuklarda uzaktan bakinca sanki dişinde tel varmis gibi gözüken fakat yakindan baktigimda gercekte dişlerinin siyah siyah erimiş gibi çürük oldugunu sıklıkla görüyorum. Bu o kullandiklari kan damlasi dedikleri demir damlasindan oluyormus sanırım dogru mu. Demirin fazlasi kemikte birikirde boyle çürütür mu (Benim oglanin dişleri inci gibi.demiri hic kullanmadım. zymaflour kullanıyoruz gerci az kaldi oda)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef; o gorduklerinizin cogu; Zymafluor kullanmadiklari icin olan "Dis curukleri".... Ilerde, bakalim bu Discilerin soyledikleri YALANLAR, artik cuvala sigmayinca, ne diyecekler, ne yapacaklar bilmiyorum... Eminim, hicbiri utanmayacak, "-Biz hic Zymafluor aleyhinde konusmadik, hep tavsiye ettik" diyecekler. O sebeple, simdiki bu sahtekar discileri iyi mimleyin.. Ilerde ne mal olduklarini goreceksiniz. Demir lekesi, dis curugu kadar onemli degil... Disleri birakin, dokulara yerlesip sebep oldugu; "Hemokromatosis" hastaligi ondan misli ile daha fazla zararlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|